15χρονη Μυρτώ-BINTEO: Συγκίνησε το μήνυμα της μητέρας της! Διαβάστε τα τελευταία νέα για την υγεία της…

1

myrto-aggeliki-kerkyraΜεγάλη συγκίνηση και ελπίδες σε όλους μας όσων αφορά την εξέλιξη της υγείας της 16χρονης συμπολίτισσας μας Μυρτώς, το μήνυμα της μητέρας της Μαίρη Κοτρώτσου, το οποίο ανάγνωσε στην  τιμητική εκδήλωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων& Κηδεμόνων Νέας Φιλαδέλφειας–Νέας Χαλκηδόνας στο Π.Π.Ι.Ε.Δ.(11/06), στην οποία βραβεύθηκαν δράσεις σχολείων, εκπαιδευτικών και φυσικά μαθητών.
Παρουσία πολλών συμμαθητών από το Γυμνάσιο Νέας Χαλκηδόνας της άτυχης Μυρτώς, η κυρία Σοφία Αλεφραγκή-Γεωργακοπούλου(φίλη της Μαίρη Κοτρώτσου), πριν διαβάσει το μήνυμα της μητέρας της, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους  για την σημερινή κατάσταση της υγείας της . Η Μυρτώ εδώ και λίγες μέρες έχει μεταφερθεί σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Βοστώνη των ΗΠΑ. Έχει ανακτήσει τις αισθήσεις της, έχει επαφή με το περιβάλλον, μπορεί και συνεννοείται με τους γιατρούς και γενικά η πορεία της υγείας της βελτιώνεται.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με το μήνυμα της μητέρας της 16χρονης Μυρτώς από την εκδήλωση της Τρίτης:

Προηγούμενο άρθροΤα ξέρετε όλα για το κάπνισμα???
Επόμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο σήμερα. Δείτε τα θέματα:
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.