Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ: Έκανε το Νταμπλ μέσα στο Άργος…

0

ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÔÅËÉÊÏÓ ÊÕÐÅËËÏÕ 2012-2013) Πρωταθλήτρια Ελλάδας, για δεύτερη φορά στην ιστορία της, αναδείχθηκε η ΑΕΚ. Η Ένωση επικράτησε με 25-24 του Διομήδη στο Άργος, στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της σειράς των τελικών στην Α1 Ανδρών και με 2-1 νίκες πανηγύρισε τον τίτλο που ταυτόχρονα σήμανε και νταμπλ, καθώς είχε προηγηθεί η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

 Ο Διομήδης, που παρέμενε αήττητος εντός έδρας για 20 αγώνες, εκμεταλλεύτηκε ένα μικρό διάστημα προς το τέλος του ημιχρόνου, όταν οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν με 4 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο (λόγω δίλεπτων αποβολών) και πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων (14-11).

Στο 40΄ ο Διομήδης ήταν ακόμη μπροστά με δύο γκολ (18-16) αλλά από εκείνο το σημείο η κατάσταση αντιστράφηκε. ΟΙ φιλοξενούμενοι βελτίωσαν την άμυνά τους, έγιναν  αποτελεσματικοί στην επίθεση και με Μπαλωμένο, Μπακαούκα να σκοράρουν προσπέρασαν με δύο γκολ 14 λεπτά πριν το τέλος, ενώ δεν πτοήθηκαν όταν ο Διομήδης ισοφάρισε με τους Δεληγιάννη και Τάσκοβιτς (20-20).

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν για γερά νεύρα, αφού οι δύο αντίπαλοι συμβάδιζαν στο σκορ έως και το πραγματικό λεπτό. Τελικώς ο αγώνας και ο τίτλος κρίθηκε από ένα γκολ που πέτυχε ο Γεωργιάδης στον αιφνιδιασμό, χάρις στο οποίο έγραψε το τελικό 25-24 και έδωσε τον τίτλο στην ομάδα του.

Προηγούμενο άρθροΝ.Ξυδάκης: “Παιδιά της Ζωής” και η 13χρονη Χριστίνα…
Επόμενο άρθροΣούπερμαν….
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.