Οι Τούρκοι κατηγορούν ως ψεύτη και προβοκάτορα τον Ελληνα φωτογράφο Γιάννη Μπεχράκη

0

mpexrakis-fvtografia-1Ενας από τους κορυφαίους Ελληνες φωτογράφους, ο Γιάννης Μπεχράκης που έχει βρεθεί στις περισσότερες εμπόλεμες ζώνες ως ανταποκριτής του Reuters μεταφέροντας μοναδικά στιγμιότυπα που είχε απαθανατίσει με τον φωτογραφικό του φακό, κατηγορείται από τους Τούρκους ως προβοκάτορας.

Ο Γιάννης Μπεχράκης δημοσίευσε μία εικόνα μέσα από το ξενοδοχείο Divan, όπου το βράδυ του Σαββάτου η αστυνομία της Τουρκίας πέταξε δακρυγόνα και δείχνει έναν άντρα να κρατάει στα χέρια του ένα αγόρι και να προσπαθεί να το βγάλει από το χώρο.

Ωστόσο οι τουρκικές αρχές δεν δίστασαν να κατηγορήσουν τον Ελληνα φωτογράφο ως προβοκάτορα λέγοντας πως η φωτογραφία είναι από τη Γάζα.

Τι έγραψε ο ίδιος στο twitter

mpexrakis-twitter-1

iefimerida.gr

 

Προηγούμενο άρθροΒ.Βέττος: Η έντυπη εφημερίδα του Fx είναι μόνο η αρχή…
Επόμενο άρθροΟι φαντάροι στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΡΤ!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.