Ιωνικός Ν.Φιλαδέλφειας: Η γιορτή της Ακαδημίας Μπάσκετ! (Φωτορεπορτάζ)

0

ionikosΜε τον ποιο πανηγυρικό τρόπο έκλεισε την αγωνιστική της  χρονιά η Ακαδημία Μπάσκετ του Ιωνικού ΑΣ των αγοριών –κοριτσιών.Τα παιδιά καταχειροκροτήθηκαν από τους 300 παρευρισκομένους για τις περίτεχνες ασκήσεις αλλά και για

το ταλέντο τους.Οι προπονητές των τμημάτων Έλενα Χατζοπούλου ,Πάνος Βερζαμάνης ,Γεωργία Μαυροειδή και Γιώργος Κίτσης απέσπασαν τα συγχαρητήρια όλων των παρευρισκομένων δια την υπέροχη δουλειά που παρουσίασαν και αυτήν την χρονιά .Μετά το πέρας των εκδηλώσεων σύσσωμη η Διοίκηση του Ιωνικού, τα 100 παιδιά ,γονείς και φίλοι ,σε ένα απέραντο μπουφέ και με την πατρική περιποίηση των Εθελοντών, Μαριγούλας, Αγγέλου, Ανθούλας πέρασαν ένα υπέροχο μεσημέρι γεμάτο ευχές ΠΡΟΟΔΟΥ, ΚΑΛΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ  ΔΙΑΚΟΠΕΣ – ΠΑΝΤΑ ΜΕ  ΥΓΕΙΑ!.

ΑΠΟ ΤΙΣ  17  ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ CAMP Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ( ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 9.00 ΠΜ  ΕΩΣ 13.00 ΜΜ)

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΥ 040 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΥ 020 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΥ 013 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΥ 004 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΥ 005

Απόστολος Κόντος, Πρόεδρος Α.Σ. ιΩΝΙΚΟΎ Ν.Φ.
Απόστολος Κόντος, Πρόεδρος Α.Σ. ιΩΝΙΚΟΎ Ν.Φ.
Προηγούμενο άρθροΑΕΚ σε νέα εποχή! Δείτε τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών και το νέο Δ.Σ.!
Επόμενο άρθροΈνωση Παλαιών Προσκόπων και Ημέρα Περιβάλλοντος!(Φωτορεπορτάζ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.