Γήπεδο ΑΕΚ: Την Παρασκευή η συνάντηση Μελισσανίδη με την Δήμαρχο…

0

melissanidhs-gaitanaΤο πρωί της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού των ανθρώπων της ΑΕΚ με το Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας για το γήπεδο της ομάδας. Πιθανή η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Για τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής ορίστηκε η συνάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ με τη Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας/Νέας Χαλκηδόνας, Έφη Αποστολάκη, για το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου της ομάδας. Στο ραντεβού που θα γίνει στο δημαρχείο παρών πιθανό να είναι και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που έχει αναλάβει το πρότζεκτ.

Η στήριξη του Δήμου στην προσπάθεια της «Ένωσης» να επιστρέψει στην ιστορική της έδρα και σε ένα σύγχρονο γήπεδο είναι δεδομένη. Η συνάντηση που θα γίνει την Παρασκευή δεν θα αναλωθεί σε… θεωρίες, αλλά θα γίνει συγκεκριμένη συζήτηση για ζητήματα που αφορούν την κατασκευή του, τις άδειες και άλλες παραμέτρους.

Προηγούμενο άρθροFx-news: Free Summer Party Σήμερα το βράδυ!!!
Επόμενο άρθροΣτο Ηρώδειο η ΟΑΣΗ! (photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.