Ντούσαν Μπάγεβιτς:«Θέλω να την ξαναδώ στη Φιλαδέλφεια»!

0

ntoysan-bajevicΟ Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι μια προσωπικότητα αμφιλεγόμενη στην οικογένεια της ΑΕΚ. Αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος, αλλά μισήθηκε εξίσου, λόγω της απομάκρυνσή τους 1996 με προορισμό τον Ολυμπιακό. Από τότε έχει επιστρέψει 2 φορές ως προπονητής στην Ένωση, δημιουργώντας πάντοτε αντιδράσεις, φέτος όμως επανήλθε στην ομάδα του Δικέφαλου αετού με την ενεργοποίηση του Μελισσανίδη.

Οι φωνές όμως των αντιρρησιών σώπασαν για το… καλό της ΑΕΚ. Ο Βόσνιος προπονητής μίλησε στην Real News για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και το εγχείρημα που ανέλαβε προκειμένου η “Ενωση” να επιστρέψει στον αφρό της “στρογγυλής θεάς” του τόπου μας.

“Ο Δημήτρης (σ.σ. Μελισσανίδης) έκανε αυτό που έπρεπε, όμως τώρα δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, έργα απαιτούνται, σκληρή προσπάθεια καθημερινά και αφοσίωση από όλους μας”, δήλωσε αρχικά και συνέχισε ως εξής:

“Η ΑΕΚ γυρίζει σελίδα, αρχίζει μια νέα, μια άλλη εποχή και σκοπός όλων εκείνων που θα παλέψουν γι’ αυτήν θα πρέπει να είναι να την ξαναφέρουμε ψηλά, εκεί που της αξίζει. Γιατί δεν της ταιριάζουν ούτε η Γ’ Εθνική, ούτε τα χαμηλά. Και γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί όσο πιο γρήγορα γίνεται να τελειώσει η περιπέτεια με τις μικρότερες κατηγορίες. Η ΑΕΚ είναι ιστορία, ιδέα και πρέπει πάντα να παίρνει τίτλους. Για μένα δεν θέλω να πω κάτι, απλά είμαι εδώ για να βοηθήσω όπως και όσο μπορώ, αυτό μόνο, τίποτε άλλο”.

Για την Νέα Φιλαδέλφεια ο Μπάγεβιτς ήταν σαφής: “Εκεί την γνώρισα την ομάδα, εκεί και θέλω να την ξαναδώ, εννοείται αυτό. Ασφαλώς το γήπεδο είναι πολύ μεγάλη υπόθεση, δίνει μεγάλη δύναμη στους ποδοσφαιριστές με τον κόσμο στο πλευρό τους και πιστεύω ότι σύντομα η ΑΕΚ θα ξαναμπεί στο σπίτι της. Αλλά, όπως είπα και πριν, τώρα μετράνε όχι οι πολλές κουβέντες και οι ευχές, αλλά οι πράξεις και τα αποτελέσματα. Μας περιμένουν δουλειά και προσεκτικά, σοβαρά βήματα. Δεν θέλω να μιλάω για το παρελθόν. Το παρόν και, κυρίως, το μέλλον είναι προτεραιότητα, αυτά έχουν ουσία και σημασία, όχι τα παλιά”.

sportdog.gr

Προηγούμενο άρθροΜυρίζουν κάλπες: Τι λένε οι δημοσκοπήσεις???
Επόμενο άρθροΗμέρα του πατέρα σήμερα και ένα υπέροχο doodle από την Google!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.