Τζένη Μπαλατσινού και 90΄s! Χωρίς λόγια…(photos)

0

tzenibalatsinou_620Το κλισέ θέλει το πρώτο βλέμμα να είναι αρκετό για έναν έρωτα κεραυνοβόλο. Οκ, στην περίπτωση της Τζένης Μπαλατσινού ίσως χρειάστηκαν δύο, τρία, τέσσερα βλέμματα. Αλλά παραπάνω δεν ήταν. Γιατί ο τρόπος που σε κοιτάει αυτή η γυναίκα – ακόμα κι αν εσύ κάθεσαι στην άνεση του καναπέ σου – σε κρατάει δεμένο χειροπόδαρα σε εκείνη. Και δεν χρειάστηαν να περάσουν δύο δεκαετίες για να το καταλάβουμε αυτό.

Όλα ξεκίνησαν με την  άγουρη Μπαλατσινού του 1990.Και στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε εκείνη, λίγες ώρες αφού βγήκε από το Rex (όπου διεξάγονταν τα καλλιστεία) και ενώ ετοίμαζε τις βαλίτσες της για το Los Angeles για την συμμετοχή της στα Μις Υφήλιος.

Η αλήθεια είναι ότι η Μπαλατσινού δεν κατάφερε να κάνει καριέρα έξω. Όπως δεν είχε καταφέρει, λόγω τραυματισμού, να ασχοληθεί επαγγελματικά και με την πρώτη της αγάπη, το τένις. Ο αθλητισμός μπορεί να έχασε μία αθλήτρια. Εμείς κερδίσαμε μία γυναίκα.

Έχω ζήσει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γαλλία για πέντε χρόνια. Από μικρή ασχολήθηκα με το τένις -ήμουν στην Εθνική Εφήβων- και κάποια στιγμή έκλεισα συμβόλαιο με μια γαλλική ομάδα. Διακρίσεις αξιόλογες δεν είχα, αλλά δεν πρόλαβα κιόλας να δείξω τα οποιαδήποτε προσόντα μου στο τένις, γιατί έπαθα ένα σοβαρό ατύχημα στο πόδι μου και αναγκάστηκα να τα παρατήσω”

Εντός όμως Ελλάδας, η εντυπωσιακή ξανθιά με το αποστασιοποιημένο ύφος τα πήγε αντικειμενικά μια χαρά. Είτε ρωτήσεις τον κόσμο που αγόραζε περιοδικά πριν 15 χρόνια, είτε ρωτήσεις την Ελληνίδα τηλεθεάτρια, είτε ψάξεις βαθιά μέσα σου να βρεις εκείνον τον νεαρό που έμαθε να λατρεύει τις γυναίκες μέσα από τις καρυάτιδες των 90s, θα συνειδητοποιήσεις ότι η Μπαλατσινού είναι μια γυναίκα που άφηνε πάντα μια γλυκιά επίγευση…

tzeni_mpalatsinou7 78501_tzeni_mpalatsinou6_123_670lo tzeni_mpalatsinou6 tzenibalatsinou_540_3 tzenibalatsinou_540_2 tzenibalatsinou_540_1 tzenibalatsinou_540_4oneman.gr

Προηγούμενο άρθροΜΕΡΚΕΛ: Διαβάστε για τα “απόκρυφα”, “κόκκινα” μυστικά της…
Επόμενο άρθρο“Η Μάχη της Κρήτης”…ένα Ελληνικό μάθημα για όλους τους “Ευρωπαίους”! (videos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.