ΤΩΡΑ: Έκρηξη κοντά στην ελληνική πρεσβεία στη Λιβύη

0

presveiaΕκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη κοντά στην ελληνική πρεσβεία στη Λιβύη, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί ή να προκληθούν ζημιές στο κτίριο.

“Σήμερα το μεσημέρι εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός μικρής ισχύος που είχε τοποθετηθεί δίπλα σε αυτοκίνητο, σταθμευμένο στο δρόμο όπου βρίσκονται οι Πρεσβείες της Ελλάδας, της Σαουδικής Αραβίας και της Αλγερίας. Ο μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στην απέναντι πλευρά του δρόμου από την Ελληνική Πρεσβεία” αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του.

“Από την έκρηξη δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, ούτε προκλήθηκαν ζημιές στο κτήριο της Πρεσβείας” διευκρινίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

news247.gr

Προηγούμενο άρθρο“Τέλος με ψηλά το κεφάλι”… για Άτταλο & Χαλκηδονικό! (Τελική Βαθμολογία)
Επόμενο άρθρο“Aναμόρφωση ή αποδόμηση της δημόσιας διοίκησης;”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.