Ξεκίνησαν οι ψεκασμοί για τα κουνούπια…

0

koynoypia-filadelfeia[pullquote align=”left”]Το Fx εδω και τρία χρόνια με συνεχόμενα ρεπορτάζ αλλά και με απευθείας συζητήσεις με τους αρμόδιους της διοίκησης, είχε επισημάνει το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι δημότες τους καλοκαιρινούς μήνες από τα κουνούπια.[/pullquote]Ξεκίνησαν  την Τρίτη(7/5/2013), οι “πολυπόθητοι” ψεκασμοί για τα κουνούπια.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες της αντιδημάρχου πρασίνου, Μαρίας Χατζηδάκη, από το πρωί ειδικό συνεργείο ξεκίνησε από το ρέμα του  Ποδονίφτη.

Σε επικοινωνία του Fx με την αντιδήμαρχο, μας δήλωσε ότι σε όλες τις περιοχές της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας που υπάρχει το πρόβλημα με τα κουνούπια, θα γίνουν ψεκασμοί.

Δείτε σχετικά ρεπορτάζ του Fx:

 

Προηγούμενο άρθροΠρωτομαγιά: Η ιστορία της Παγκόσμιας Ημέρας των Εργατών…
Επόμενο άρθροΟ 91χρονος Μανώλης Γλέζος συγκλονίζει την Γερμανία…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.