Νέα Φιλαδέλφεια: “Έφυγε” στα 46 του γνωστός καρδιολόγος…

9

black-“Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον”, λέει η παλιά παροιμία, και πως αλλιώς θα μπορούσαμε να αποτυπώσουμε την τραγωδία της οικογένειας του γνωστού καρδιολόγου, Ηλία Τσαγκλή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή… καρδιάς!!!

Μόλις 46 ετών, είχε το ιατρείο του, στην οδό Αλεξανδρείας & Πίνδου…

Τι να πούμε…

Κουράγιο στην οικογένεια του.

 

Προηγούμενο άρθροΑΕΚ: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του τελικού…
Επόμενο άρθροΛαϊκή εξέγερση στην Τουρκία…(photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΥΣΑΣΜΕ ΠΑΝΤΑ.ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΔΥΠΛΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΑΔΕΛΦΟΣ.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.ΟΙ ΓΟΙΤΩΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΣΕ ΕΚΛΕΨΕ ΑΠΟ ΜΑΣ

  2. ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΥΣΑΣΜΕ ΠΑΝΤΑ.ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΔΥΠΛΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΑΔΕΛΦΟΣ.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.ΟΙ ΓΟΙΤΩΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΣΕ ΕΚΛΕΨΕ ΑΠΟ ΜΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.