Ενημερωτικές ομιλίες στα ΚΑΠΗ…

0

CΤο ΚΑΠΗ της πόλης μας σε συνεργασία με την ψυχογηριατρική εταιρία «Ο Νέστωρ» πραγματοποιούν ενημερωτικές ομιλίες για θέματα που αφορούν τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.
Η πρώτη ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαΐου 2013 και ώρα 10.30 π.μ στο ΚΑΠH Χαλκηδόνας (Ελ. Βενιζέλου 46) με τα εξής θέματα :
-«Κατάθλιψη και τρόποι αντιμετώπισης» με ομιλητή τον κ. Ραφαήλ Ψαρρά, Ψυχίατρο.
-«Φροντίζοντας ασθενείς που πάσχουν από τη Νόσο του Alzheimer – Συμβουλές καθημερινής φροντίδας», με ομιλήτρια την Επιστημονικά Υπεύθυνη της Ψυχογηριατρικής Εταιρίας ο Νέστωρ, κα Έλενα Ζέρβα.
Η δεύτερη κατά σειρά ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου  και ώρα 10.30 π.μ στο ΚΑΠΗ Χαλκηδόνας (Ελ. Βενιζέλου 46) με τα εξής θέματα :
-«Με ποιόν τρόπο επηρεάζουν τα συμπτώματα την καθημερινότητα των φροντιστών; Πρακτικές συμβουλές για την αντιμετώπιση τους» με ομιλήτρια την Ψυχολόγο κα Ανστασοπούλου Χριστίνα
-«Δραστηριότητες απασχόλησης κατ’όικον. Οργάνωση του έργου των Φροντιστών, Πρακτικές Εργατοθεραπευτικές Παρέμβασης» από την κα Αποστολοπούλου Βίκυ, Εργατοθεραπευτρια Κέντρου «Ο Νέστωρ». 

Προηγούμενο άρθροΑΕΚ: Πρόσκληση για την ιστορικότερη Γενική συνέλευση της Ένωσης…
Επόμενο άρθροΦορολογικό Τσεκούρι! Δείτε τι αλλάζει με το νέο κώδικα φορολογίας εισοδήματος…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.