Εθελοντές Ν.Φιλαδέλφειας: Νέα Δεντροφύτευση την Κυριακή…

2

ethelontes-fx-dentrofytefsi4Oι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, στο πλαίσιο της ετήσιας δράσης που αποσκοπεί στην ενίσχυση του πρασίνου διαφόρων σημείων του Δήμου, θα πραγματοποιήσουν δενδροφύτευση στον αύλειο χώρο του 8ου Δημοτικού Σχολείου ΝΦ, οδός Μαιάνδρου αριθμ. 85,την Κυριακή 26 ΜαΪου και ώρα 10.30

σε συνεργασία με την Δ/νση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών και την Γεωπόνο του Δήμου κα Αγγελική Γκοντόρα. Τα φυτώρια, χορηγίας των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΠΝΦ, θα εμπλουτίσουν το πράσινο του Σχολείου καθώς, μετά την καταστροφή των φοινικόδενδρων από το σκαθάρι, ο χώρος έχει ανάγκη ενίσχυσης της βλάστησής του.

ethelontesnf@gmail.com
www.ethelontesnf.blogspot.com

Προηγούμενο άρθρο15χρονη Μυρτώ: Τα τελευταία νέα για την υγεία της, μέσα από τα συγκλονιστικά λόγια συγγενικού της προσώπου…
Επόμενο άρθροΦΕΑ: Τελετή λήξης 3ου Τουρνουά «ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΠΝΦ είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν ό,που χρειάζεται.
    Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας για να προσφέρουμε κι εκεί τις υπηρεσίες μας.
    Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία.
    Έλλη Καρακούλη
    Πρόεδρος ΔΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΠΝΦ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.