Απόστολος Κόντος: “Υπάρχει ενδεχόμενο να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις Δημοτικές εκλογές”…

0
Σταύρος Κόντος-Απόστολος Κόντος
Σταύρος Κόντος-Απόστολος Κόντος
Σταύρος Κόντος-Απόστολος Κόντος

Ο Πρόεδρος του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, Απόστολος Κόντος, την Τετάρτη (15.05) το απόγευμα, στον απόηχο της  εκδήλωσης παρουσίασης βιβλίου στο Π.Π.Ι.Ε.Δ., δήλωσε στο Fx-news.gr, ότι στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του 2014 ενδέχεται να είναι  υποψήφιος δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

“Μετά από μεγάλες πιέσεις από τοπικούς παράγοντες αλλά και από τον απλό κόσμο, είμαι στο στάδιο της διερεύνησης για το αν θα κατεβώ ή όχι στις δημοτικές εκλογές του 2014. Το προσεχή Σεπτέμβρη θα ανακοινώσω την οριστική απόφασή μου.

Να σημειώσουμε ότι ο αδερφός του Σταύρος Κόντος, ήταν δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας την περίοδο 2006-2010, και σήμερα επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του συνδυασμού “ΟΡΑΜΑ ΠΟΛΗΣ”. Μάλιστα πρόσφατα δήλωσε ότι αποσύρεται από την πολιτική.

*Να ζητούσουμε συγνώμη από τον κ.Απόστολο Κόντο αλλά και τους αναγνώστες διότι εκ΄παραδρομής στην αρχική μας δημοσίευση γράψαμε ότι ο κ. απόστολος Κόντος θα είναι σίγουρα υποψήφιους στις δημοτικές εκλογές του 2014, κάτι που δεν ισχύει.

 

 

Προηγούμενο άρθροΈνωση Γονέων Φ.Χ.: Ανακοίνωση για το πρόγραμμα λογοθεραπείας και εργοθεραπείας…
Επόμενο άρθρο11χρονος Νικίτα: Φόβοι ότι θα μείνει Παράλυτος! Ευχαρίστησε Τομπούλογλου ο Υπουργός Υγείας…
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.