ΑΠΟΜΑΧΩΝ: Αιχμηρή Επιστολή “Ομάδας 15 νεαρών δημοτών” για το Πάρκο-αθλητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά!

2

apomaxon-parko-athlhtikos-xoros-tv-reportazΜετά από το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Fx-news.gr για το πάρκο-αθλητικό κέντρο των Απομάχων Νέας Φιλαδέλφειας(Αγ.Κοσμά), λάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή που μας έστειλε μια ομάδα 15 ευαισθητοποιημένων νέων παιδιών της πόλης  μας.

Δείτε τα ρεπορτάζ:

 

Δείτε την επιστολή*:

Έχοντας μεγαλώσει και περάσει τις πιο όμορφες παιδικές στιγμές μας εντός αυτού του χώρου εμείς, μία ομάδα 15 νεαρών τότε δημοτών, επιχειρήσαμε τότε να ενεργοποιήσουμε κάθε πιθανό μηχανισμό ενημέρωσης του Δήμου μας.
Ξεκινήσαμε από την “υπερσύγχρονη” γραμμή παραπόνων των Δημοτών, θυμίζοντας κάτι από γραμμή 090…, αφού μία καθ΄ όλα ήρεμη κυρία σε γέμιζε ελπίδα, αυτοπεποίθηση και χαρά δίνοντάς σου την εντύπωση κατά την τηλεφωνική συνομιλία ότι τα πάντα βρίσκονται υπό έλεγχο και τα πολιτικά αντανακλαστικά, όντας σε εγρήγορση, θα επιφέρουν την άμεση επίλυση του προβλήματος.
Η μάταιη, ως φάνηκε επικοινωνία, μας οδήγησε στην εγγραφή υπομνήματος παραπόνων συνημμένο με σειρά φωτογραφιών των τραγικών εικόνων που από τότε συνόδευαν την καθημερινότητα ημών αλλά και πολλών μικρών παιδιών που δραστηριοποιούνται στον χώρο και η ζωή τους βρίσκεται σε διαρκή κίνδυνο. Προς αποφυγή της κατάληξης του υπομνήματος μας στον κάλαθο των αχρήστων (στην καλύτερη μαζί με κάποια άλλα υπομνήματα-επιστολές) μεταβήκαμε εμείς οι ίδιοι στο Δημαρχείο επιχειρώντας να μιλήσουμε με τη δήμαρχο. Εξαιτίας της απουσίας της, οι παρευρισκόμενοι αντιδήμαρχοι είχαν έτοιμη (ευτυχώς) την απάντηση:
“Τι ήρθατε να κάνετε εδώ; Εμείς φταίμε που δεν κλείνουμε το γήπεδο να μην μπαίνει κανείς και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι”. ..
Η αλήθεια είναι ότι μας προτάθηκε και εγγραφή σε γνωστό ιδιωτικό γυμναστήριο της περιοχής με ευνοϊκούς όρους ως αντιστάθμισμα.
Το προεκλογικό πρόγραμμα βέβαια του συνδυασμού που διοικεί τον δήμο, έλεγε κάτι αν θυμάμαι καλά για αναδιοργάνωση των χώρων και προσανατολισμό των νέων σε εποικοδομητικές δραστηριότητες…
Δε βαριέσαι… Πέθανε και ο τότε επικεφαλής. Αντιδήμαρχος-Δήμαρχος-στέλεχος σου λέει ο άλλος και το κομμάτι του το κάνει σε πολιτικές μαζώξεις.

Το παραμύθι δουλεύει και το χουμε έτοιμο και για τις επόμενες εκλογές!!

Ομάδα 15 νεαρών δημοτών

*Να διευκρινίσουμε, πως  η επίσκεψη των παιδιών στο Δημαρχείο είχε γίνει πριν από 2 χρόνια περίπου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Προηγούμενο άρθρο“Γκάφα;” της ΕΛ.ΑΣ. στην «επιχείρηση της Nέας Φιλαδέλφειας»;;;
Επόμενο άρθροSpiegel: Η Ευρώπη χαραμίζει τη νεολαία της – Τα όνειρα έγιναν ερείπια…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΕΤΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ…

    ΚΥΡΙΕ ΒΕΤΤΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 15 ΕΦΗΒΟΥΣ….

  2. – ο δήμος μας αρνείται να απαλλάξει τους άνεργους από τα δημοτικά τέλη
    – δεν τους προσλαμβάνει με κάποια σύμβαση να ξεχορταριάζουν το άλσος και λοιπούς χώρους http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%95%CE%9D3%CE%A9%CE%97%CE%93-%CE%A7%CE%9D%CE%9C
    – το αναθέτει σε ιδιωτική εταιρία την οποία θα πληρώσουν και οι άνεργοι
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.