Απιστευτο! Σεισμός 8,2 Ρίχτερ, διάρκειας 5 λεπτών!!!

0

rwssia-seismos-660Σεισμός μεγέθους 8,2 Ρίχτερ κατά το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο, έπληξε τη ρωσική Άπω Ανατολή με επίκεντρο τη Θάλασσα του Οκχότσκ, στη χερσόνησο Καμτσάτκα. Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης ο εγκέλαδος ταρακούνησε την περιοχή για πέντε λεπτά με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον απόλυτο πανικό στους κατοίκους, οι οποίοι έβγαιναν τρέχοντας από τα σπίτια τους.

Τα ρωσικά ΜΜΕ πάντως είναι πιο καθησυχαστικά και μεταδίδουν πως το μέγεθος του σεισμού ήταν 6,7 Ρίχτερ. Πάντως οι αρχές εξέδωσαν προειδοποίηση και για τσουνάμι στην περιοχή Σακχαλίν και τις Νησους Κουρίλες.

Οι μετασεισμοί που ακολούθησαν ήταν τόσο ισχυροί που έγιναν αισθητοί ακόμη και στη Μόσχα, 9.000 χιλιόμετρα μακριά από το επίκεντρο του σεισμού, μεταδίδει το rt.com.

Σε ότι αφορά το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν πολύ μεγάλο και υπολογίζεται στα 600 χλμ, ενώ η περιοχή στην οποία σημειώθηκε υψηλή σεισμική και ηφαιστειακή δραστηριότητα. Βρίσκεται κατά μήκος του Ειρηνικού και ονομάζεται «Δαχτυλίδι της Φωτιάς». Εκτείνεται από τη Νέα Ζηλανδία και την Ιαπωνία, ως την Αλάσκα και τις δυτικές ακτές της Βόρειας και Νότιας Αμερικής.

iefimerida.gr

Προηγούμενο άρθροΑπογραφή – εξπρές και απολύσεις στους Δήμους???
Επόμενο άρθρο15χρονη Μυρτώ: Τα τελευταία νέα για την υγεία της, μέσα από τα συγκλονιστικά λόγια συγγενικού της προσώπου…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.