ΑΟΝΦ Άτταλος: Ο αγώνας της χρονιάς την Κυριακή…

0

DSCN7945Το πιο σημαντικό παιχνίδι της περιόδου δίνει το απόγευμα της Κυριακής ο Άτταλος με αντίπαλο τον Άφοβο Σεπολίων στο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος.

Ο αγώνας είναι για την προτελευταία αγωνιστική και η ομάδα μας θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει στο κυνήγι της ανόδου, ενώ και οι γηπεδούχοι με νίκη εξασφαλίζουν και μαθηματικά την άνοδο καθώς προπορεύονται κατά 3 βαθμούς του Αττάλου.

Στα αγωνιστικά, η ομάδα μας αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς δε θα αγωνιστεί ο Γαγάκας ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Ξύγκου και Συβρή, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Στα θετικά η επιστροφή του Ράγια που εξέτισε την ποινή της κόκκινης κάρτας απ’ το ματς με την Αθηναΐδα και είναι στη διάθεση του προπονητή.

Ο Πέτρος Καπόνης που δηλώνει πίστη στις δυνατότητες των παικτών και ικανοποίηση από τη διάθεση και θέληση που δείχνουν, θα περιμένει και τη σημερινή τελευταία προπόνηση της εβδομάδας προκειμένου να καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει στο ντέρμπι.

Το παιχνίδι που συγκεντρώνει τα βλέμματα όλου του αθηναϊκού ποδοσφαίρου φυσικά τυγχάνει και της ανάλογης αντιμετώπισης από τη διοργανώτρια ΕΠΣΑ  (το ματς ορίσθηκαν να σφυρίξουν διαιτητές Α’ Εθνικής)

Η ομάδα καλεί όλους τους Φιλαδελφειώτες και όχι μόνο, φίλους της, να βρεθούν στο πλευρό της και να τη στηρίξουν στο σημαντικό αυτό παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 17.30.

Προηγούμενο άρθροΗ καταπολέμηση κουνουπιών και… Τα πρώτα «τσιμπήματα»!
Επόμενο άρθροΑντιφασιστική Συγκέντρωση στην πλατεία Πατριάρχου, σήμερα Παρασκευή στις 9.00μμ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.