ΣΟΚ! Υπάλληλος ξενοδοχείου μαχαίρωσε 20 φορές 11χρονο – Σε κρίσιμη κατάσταση το παιδί…

0

ekab-Οι διακοπές μετατράπηκαν σε έναν απίστευτο εφιάλτη για μία οικογένεια από τη Ρωσία. Ο 11χρονος γιος της οικογένειας βρέθηκε κατακρεουργημένος με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο πάρκινγκ ξενοδοχείου στην περιοχή του Ανισσαρά Χερσονήσου. Δράστης του απίστευτου εγκλήματος φέρεται να είναι ένας 20χρονος ανιματέρ που εργαζόταν στο ξενοδοχείο.

O 20χρονος δράστης είχε αρπάξει το λάπτοπ και το κινητό του παιδιού και όταν ο μικρός τον κατάλαβε και του ζήτησε να του τα δώσει πίσω, ο δράστης απομόνωσε το παιδί στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου και το μαχαίρωσε 20 φορές. Κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν πως το άτυχο παιδί ήταν αυτόπτης μάρτυρας κλοπής και ο δράστης προσπάθησε να το σκοτώσει.

Ο δράστης πάντως αμέσως μετά την επίθεση είχε την ψυχραιμία να πλύνει και να κρύψει το μαχαίρι σε μία πυροσβεστική φωλιά και στη συνέχεια να πάει και πάλι στη δουλειά του.

Σύμφωνα με το cretalive ο μικρός φαίνεται πως διέφυγε της προσοχής των γονιών του, που περίπου στις 21.00 το βράδυ διαπίστωσαν την απουσία του κι άρχισαν να τον ψάχνουν. Επί τρεις ώρες δεν κατάφεραν να βρουν σημάδι του κι έτσι, στις 12.00 κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου, δηλώνοντας την εξαφάνισή του. Αμέσως υπήρξε μια μεγάλη κινητοποίηση και τελικά το παιδί βρέθηκε περίπου στις 02.30 τα ξημερώματα, σε χώρο με μπάζα έναντι του ξενοδοχείου, με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι (πληροφορίες κάνουν λόγο για 20 μαχαιριές).

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε και παρέλαβε το παιδί, το οποίο μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Η κρίσιμη κατάσταση του 11χρονου καθιστά αναγκαία τη διακομιδή του στην Αθήνα, η οποία προετοιμάζεται αυτή την ώρα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αναμένει να παραλάβει το παιδί, ενώ στις 08.40 περίπου αφίχθη το αεροσκάφος, τύπου C-130 που θα μεταφέρει τον 11χρονο.

Οταν το παιδί βρέθηκε από την αστυνομία είχε τις αισθήσεις του και φέρεται να είπε ότι δέχτηκε τις μαχαιριές από τον 20χρονο Ολλανδό ανιματέρ του ξενοδοχείου επειδή ο μικρός … του είχε πάρει μία τσάντα που είχε τα «σύνεργα» για τα νούμερά του… Ο άνδρας εντοπίστηκε να κινείται περίεργα έξω από το ξενοδοχείο, μετά την καταγγελία και κατά τη διάρκεια των ερευνών από την αστυνομία για τον εντοπισμό του παιδιού και προσήχθη.

iefimerida.gr

Προηγούμενο άρθροSpiegel: Η Ευρώπη χαραμίζει τη νεολαία της – Τα όνειρα έγιναν ερείπια…
Επόμενο άρθροΔημοτικές Εκλογές 2014: “Ο παλιός ακονίζει τα ξίφη του…”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.