Νέο Γήπεδο ΑΕΚ: Δείτε το πλάνο για την χωρητικότητα και την χρηματοδότηση του…

0

aek-ghpedo20-22 εκατομμύρια από τον “κουμπαρά” που θα φτιάξει ο Μελισσανίδης και στον οποίο θα βάλουν τον …οβολό τους ο ίδιος και άλλοι επιφανείς οικονομικοί παράγοντες (Χατζηιωάννου, Παππάς, Σαραντίτης, Δαλακούρας κλπ).

Δεν έχει διευκρινιστεί αν θα επενδύσει στο γήπεδο και ο συνέταιρος του Μελισσανίδη στον ΟΠΑΠ, ο Τσέχος πολυεκατομμυριούχος Γίρι Σμετς.

20-22 εκατομμύρια από το ΕΣΠΑ μέσω της Περιφέρειας. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με τον κ. Σγουρό και αναμένεται να κατατεθεί πλήρης φάκελος.

20-22 εκατομμύρια από δάνεια που πιθανότατα θα χορηγηθούν από δυο τράπεζες. Αν θα είναι ελληνικές και αν μια εκ των δυο είναι η Πειραιώς, ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί.

Ένα άλλο ζήτημα αφορά το αρχιτεκτονικό γραφείο και την χωρητικότητα του γηπέδου στη Ν. Φιλαδέλφεια...

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχει ήδη κλειδώσει ο αριθμός των θέσεων. Δεν θα είναι 36.500 όπως είχε σχεδιαστεί το 2005, δεν θα πέσει όμως και στις 28.000 όπως δήλωσε εσχάτως ο αρχιτέκτονας (και της “Αγια Σοφιάς”) Στέλιος Αγιοστρατίτης. Η χωρητικότητα θα είναι 32.500 θέσεις!

Κατά τις ίδιες πληροφορίες έχει αρχίσει ήδη να δουλεύει πυρετωδώς ξένη αρχιτεκτονική εταιρία.

sport24.gr

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα: Πληθυσμιακή Σταθερότητα, Σταθερά έσοδα…
Επόμενο άρθροΔημοσκοπήσεις: Δείτε τα αποτελέσματα…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.