Τα σκάγια της Μανωλάδας…

0

manwladaΣκηνές άγριας Δύσης εκτυλίχθηκαν στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας όταν μετανάστες από το Μπαγκλαντές και Πακιστάν που εργάζονταν σε θερμοκήπια φράουλας ζήτησαν τα δεδουλευμένα τους. Τοτε αντί για να εισπράξουν τα χρήματα τους οι επιστάτες των θερμοκηπίων έβγαλαν καραμπίνες και πυροβόλησαν εναντίον των εργατών σκορπώντας τον τρόπο. Από τις σφαίρες των των τριών επιστατών τραυματίστηκαν 28 άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Μάλιστα οκτώ από τους μετανάστες, νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Η συμπλοκή σημειώθηκε στα φραουλοχώραφα της Βουπρασίας, στη Νέα Μανωλάδα μετά από συμπλοκή σε καλλιέργειες φράουλας δίπλα στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στο τμήμα ανάμεσα στη Βάρδα και τη Νέα Μανωλάδα στις έξι το απόγευμα της Τετάρτης.

Αρχικά οι τρεις δράστες πυροβόλησαν πρώτα στον αέρα για εκφοβισμό. Στη συνέχεια όμως πυροβόλησαν αδιακρίτωςilia-1 προς την ομάδα των εργατών με αποτέλεσμα να γεμίσουν τα χωράφια με αιμόφυρτους άντρες, ενώ οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και ακόμα αναζητούνται.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας και στη συνέχεια ξεκίνησαν οι διακομιδές στο νοσοκομείο Πύργου και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Μάλιστα σύμφωνα με τους τραυματίες το συνολικό ποσό που τους χρωστούσαν οι ιδιοκτήτες των καλλιεργειών ξεπερνούσε τις 150.000 ευρώ.

Προηγούμενο άρθροΜ.Χωριανόπουλος: “Ματωμένες φράουλες στο στομάχι του κτήνους”
Επόμενο άρθροΑλέξανδρος Κορυζής: Ο τραπεζίτης που είπε το μεγάλο ΟΧΙ στους Γερμανούς
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.