ΣΟΚ: Η Ανγκέλα Μέρκελ Γυμνή…

1

MerkelNudeL1Φωτογραφίες-σοκ της … ολόγυμνης Γερμανίδας καγκελαρίου Α.Μέρκελ δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο και φαίνεται ότι στα νιάτα της η Α.Μέρκελ το … διασκέδαζε καλά!

Eίναι γνωστό ότι στην πρώην Ανατολική Γερμανία, όπως και στις περισσότερες χώρες του ανατολικού μπλοκ, τα ήθη ήταν κάπως … χαλαρά. Εξίσου χαλαρά με τις βόρεις σκανδιναβικές χώρες συν το γεγονός ότι οι συζυγικοί δεσμοί δεν ήταν και τόσο ισχυροί, ενώ και ανθούσαν και περίεργα σχήματα μεταξύ γυναικών, καλή ώρα, όπως στις φωτό…

Δείτε τις φωτογραφίες. Είναι τραβηγμένες σε μία ξύλινη προκυμαία στην Βαλτική.

H A.Mέρκελ ή κάποιος εκπρόσωπός της δεν έχει διαψεύσει ότι είναι η ίδια που εμφανίζεται στις φωτό, παρά το γεγονός ότι κυκλοφόρησαν στα forum του εξωτερικού πριν 10 ημέρες.

Κάποτε θα λέγαμε “Ο βασιλιάς είναι γυμνός”. Τώρα λέμε “Η επικυρίαρχος της Ευρώπης είναι γυμνή”…

MerkelNudeL

defencenet.gr

Προηγούμενο άρθροΠείραμα σε Καναδικό χωριό έλυσε το πρόβλημα της φτώχειας…
Επόμενο άρθροVideos με την Έξοδο του Μεσολογγίου.Τι συνέβαινε στο Μεσολόγγι, λίγο πριν τη θυσία???
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.