Οι Ναυτοπρόσκοποι Ν.Χαλκηδόνας στην “Πανελλήνια Δράση Προσφοράς & Ευαισθητοποίησης”

0

PΟι Ναυτοπρόσκοποι Νέας  Χαλκηδόνας  συμμετείχαν στην Πανελλήνια Δράση Προσφοράς & Ευαισθητοποίησης που διοργάνωσε το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων στις 13-14/4/2013. Το Σάββατο 13/4 τα Λυκόπουλα της Ν. Χαλκηδόνας  ανακατεύτηκαν με τον κόσμο στην λαϊκή αγορά του Δήμου μας, μοιράζοντας χαμόγελα & αισιοδοξία, δίνοντας στον κόσμο ένα αναμνηστικό βραχιολάκι με τυπωμένο ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Την Κυριακή 14/4 η Ομάδα Προσκόπων διοργάνωσε συνάντηση με τα μέλη της Λέσχης Παιγνιοθήκης (Α.Μ.Ε.Α), όπου όλοι μαζί  ζωντανέψαμε την Πλατεία του Πνευματικού της Ν.Χ με παιχνίδια, τρανταχτά γέλια και υποσχέσεις  φιλίας.

P P P P P P

Προηγούμενο άρθρο1ο Δημοτικό σχολείο Ν.Φ.(Σπαθάρη): Πασχαλιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar…
Επόμενο άρθροΗ Ελληνική… “New Diaspora”! Οι νέοι Έλληνες μετανάστες…!(Video-Ντοκιμαντέρ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.