Νέα Φιλαδέλφεια: Σύλληψη 6 υπόπτων σε γνωστή καφετέρια για συμμετοχή τους(?) σε τρομοκρατική οργάνωση…

0

nea-fialdelfeia-syllych-pyrhnes-fotiasΣε προσαγωγές έξι νεαρών ατόμων προχώρησε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στο πλαίσιο μεγάλης επιχείρησης που οργάνωσε στην Αττική.
Λίγο αργότερα, ένας εκ των προσαχθέντων αφέθηκε ελεύθερος επειδή δεν προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής του σε κάποια ενέργεια. Οι υπόλοιποι πέντε εξακολουθούν να κρατούνται.
Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο οι προσαχθέντες να είναι μέλη της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και να έχουν συμμετάσχει σε εγκληματικές πράξεις όπως οι ληστείες στο Βελβεντό και στον Φιλώτα Φλώρινας.
Η κεντρική επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής έγινε σε μία καφετέρια στη Νέα Φιλαδέλφεια, έπειτα από πολυήμερες έρευνες.
Στόχος της επιχείρησης ήταν ο εντοπισμός δύο καταζητούμενων για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνωνc8a7eaf405b949a8fe91d77fb5eb6a23_XL της Φωτιάς», οι οποίοι φέρεται ότι είχαν λάβει μέρος σε ένοπλες ληστείες.
Πρόκειται για δύο νεαρούς αντιεξουσιαστές, ο ένας γιος συνδικαλιστή και ο άλλος απόστρατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., για τους οποίους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης ύστερα από τη ληστεία στον Φιλώτα Φλώρινας, τον περασμένο Νοέμβριο.
Οι Αρχές τους αναζητούσαν και, μετά την αξιολόγηση πληροφοριών, έφτασαν στον εντοπισμό τους.
Σε βάρος των δύο αντιεξουσιαστών, είχαν εκδοθεί στις 15 Φεβρουαρίου από τον Ειδικό Ανακριτή εντάλματα σύλληψης με τα οποία κατηγορούνται για ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, καθώς και απλή συνέργεια σε ληστεία από κοινού στις 28 Νοεμβρίου 2012 στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στον Φιλώτα Φλώρινας.
Επίσης, μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, είχαν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητάς τους.

πληροφορίες: tanea.gr

Προηγούμενο άρθροΕυχές από τους Εθελοντές Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Δήμαρχος Ε.Γαϊτανά: «Περιμένουμε τον Μελισσανίδη…»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.