«Δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία για γυναίκες από 40 έως και 70 ετών»

0

karkinos-mastoy-prolipsiΣε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι», ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος εξασφάλισε δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία για τις γυναίκες της πόλης μας, ηλικίας από 40 εώς και 70 ετών, με στόχο την πρόληψη και έγκυρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Πρόκειται για μια δράση, στα πλαίσια συμμετοχής του Δήμου μας στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων.

Η σύγχρονη μέθοδος της ψηφιακής μαστογραφίας τείνει να αντικαταστήσει πλήρως την αναλογική, κυρίως λόγω της ευκρίνειάς της που επιτρέπει τη διάγνωση καρκινικών όγκων σε εξαιρετικά πρώιμο στάδιο, χαρίζοντας κυριολεκτικά τη ζωή σε χιλιάδες περιπτώσεις γυναικών που ανακάλυψαν έγκαιρα τη νόσο και την αντιμετώπισαν με επιτυχία.

Οι ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν οι μαστογραφίες είναι :

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Τετάρτη 15 Μαϊου 2013

Τετάρτη 22 Μαϊου 2013

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210-2531333, Δευτέρα – Τετάρτη και Παρασκευή από 09.00 – 13.00.

Προηγούμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο: Ορίστηκαν οι νέες διοικήσεις των “νομικών προσώπων”!
Επόμενο άρθροVideo από την ισχυρή έκρηξη του Τέξας. Νεκροί και τραυματίες…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.