Δημοτικό συμβούλιο: Ορίστηκαν οι νέες διοικήσεις των “νομικών προσώπων”!

0

ds-9o-20.03.20131Σε σχετικά ήρεμο κλίμα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ορίστηκαν οι διοικήσεις στα νομικά πρόσωπα εξαιρουμένου του ΠΠΙΕΔ, όπου το προτεινόμενο από την δημοτική αρχή Δ.Σ. δεν έλαβε τις 17 ψήφους που απαιτούνταν (η απόλυτη δηλαδή πλειοψηφία, όπως προβλέπει το καταστατικό του ΠΠΙΕΔ). Υπερψηφίστηκε μόνο ο Χ. Κοπελούσος που προτάθηκε από την πλευρά της “Καλημέρα Όμορφη Πόλη”.

Νέος πρόεδρος στον Ενιαίο Φορέα Δράσεων ο Μ. Κουτσάκης με 12 ψήφους υπέρ και 10 κατά, με αντιπρόεδρο τον Η. Τάφα που έλαβε 17 ψήφους υπέρ και 5 κατά. Πρόεδρος στην Κοινωφελή Επιχείρηση η Ν. Καβακοπούλου με αντιπρόεδρο τον Π. Καρόγλα. Και οι δύο έλαβαν 15 ψήφους υπέρ και 6 κατά.

Στην 1η Σχολική Επιτροπή Πρόεδρος ορίστηκε η κ. Χατζηδάκη και αντιπρόεδρος ο κ. Μπέσιος. Στην 2η σχολική επιτροπή πρόεδρος θα είναι από σήμερα ο κ. Ταυρόπουλος και αντιπρόεδρος η κ. Καβακοπούλου.

Όσον αφορά την επιτροπή παιδείας (ΔΕΠ), πρόεδρος ορίστηκε η κ. Χατζηδάκη και αντιπρόεδρος η κ. Καβακοπούλου.

Να σημειώσουμε τέλος ότι εγκρίθηκε και ο προϋπολογισμός του Ενιαίου Φορέα με 15 ψήφους υπέρ και 6 κατά αφού καταψήφισαν η “Καλημέρα Όμορφη Πόλη” και η “Λαϊκή Συσπείρωση”.

Προηγούμενο άρθροΕΘΕΛΟΝΤΕΣ Ν.Φ.: “Στην αγκαλιά της Φύσης”…
Επόμενο άρθρο«Δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία για γυναίκες από 40 έως και 70 ετών»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.