ΑΤΤΑΛΟΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ 1-0! (Βίντεο & Φωτορεπορτάζ)

0

DSCN7884Το Τοπικό ποδοσφαιρικό ντέρμπι ανάμεσα στα δύο διαμερίσματα του ενιαίου δήμου μας Νέας ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-Νέας ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ, έληξε με νίκη της Νέας Φιλαδέλφειας

Καταρχήν να διευκρινίσουμε ότι το κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλά και στην εξέδρα ήταν κάτι παραπάνω από αθλητικό.

Πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση. Έχουμε παρακολουθήσει τοπικά ντέρμπι πολλές φορές σε άλλες περιοχές της Αττικής και όχι μόνο. Το λιγότερο που έχουμε δει είναι 3-4 κόκκινες κάρτες ανάμεσα στους αθλητές και λίγες ψιλές ανάμεσα στους θεατές…

Στα αγωνιστικά, το ματς ήταν πολύ μέτριο και σε αυτό “βοήθησε” και ο ισχυρός άνεμος. Ο Χαλκηδονικός στο 1ο ημίχρονο αν και είχε κόντρα τον άνεμο, στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο χωρίς όμως την μεγάλη φάση.

Ο Άτταλος ήταν κακός και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να εκμεταλλευτεί το καιρικό πλεονέκτημα.

Στο 2ο μέρος το σκηνικό άλλαξε. Ο Άτταλος πολύ καλύτερος, κατάφερε να ανοίξει το σκορ(1-0) στο 60′ με τον Φέκα και γενικά ήλεγχε τον αγώνα.

Ο Χαλκηδονικός προσπαθούσε με βεβιασμένες επιθετικές προσπάθειες και δεν κατάφερε μέχρι και την λήξη του αγώνα να ισοφαρίσει.

Δείτε την Βαθμολογία του ομίλου:

vathmologia-14.04.2013

Δείτε το αποκλειστικό video και Φωτορεπορτάζ:

Προηγούμενο άρθροΜαύρη Σελίδα στην Νέα Φιλαδέλφεια!!! Η ΑΕΚ στην Β΄εθνική…
Επόμενο άρθροΤα Νέα του Ιωνικού
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.