ΑΕΚ-ΓΗΠΕΔΟ: Ραγδαίες εξελίξεις με το “Μπάσιμο” Μελισσανίδη…

2

Θέλει και μπορεί. Αυτή είναι η αίσθηση που υπάρχει εδώ και  μερικά 24ωρα στην ΑΕΚ για την επ

1367243158077ιστροφή της ΑΕΚ στο «σπίτι» της, στη Ν. Φιλαδέλφεια μέρα με την ημέρα παύει να είναι όνειρο. Η ανάμειξη του Δημήτη Μελισσανίδη γέμισε ελπίδα όλους τους ΑΕΚτζήδες ότι θα δουν επιτέλους τις μακέτες να γίνονται γήπεδο.

Είναι ένα ζήτημα που πονάει εδώ  και μία δεκαετία κάθε ΑΕΚτζή. Οταν μπήκαν οι μπουλντόζες εκείνον τον  Μάιο του 2003 και μετά δεν έγινε  τίποτα. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι έτοιμος να ηγηθεί της προσπάθειας για να βγει η ΑΕΚ από τη μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας της.

Δυνατούς συμπαίκτες θα έχει και οι προϋποθέσεις φαντάζουν καλύτερες από ποτέ. Ο Μελισσανίδης είχε τονίσει στους εκπροσώπους της «Original» ότι το γήπεδο είναι προτεραιότητα για την επόμενη ημέρα της «Ενωσης».

Και στο κάλεσμά του άπαντες  δείχνουν να ανταποκρίνονται.

Για να περάσει όσο είναι δυνατόν  πιο ανώδυνα η περιπέτεια στις κατώτερες κατηγορίες και η ΑΕΚ  να επιστρέψει έτοιμη για πορεία πρωταθλητισμού.

Όλα φαίνεται να κυλούν σύμφωνα με το πλάνο. Ο Πόλυς Βάσου Χατζηιωάννου κι ο Πέτρος Παππάς δείχνουν έτοιμοι να συνδράμουν στο μεγάλο πρότζεκτ της κατασκευής του γηπέδου κι ο Δημήτρης Μελισσανίδης να ηγηθεί της νέας προσπάθειας της ΑΕΚ.

Στις ημέρες πριν από το Πάσχα  αναμένεται να υπάρξουν και τα πρώτα  δείγματα για το νέο -ίσως το μεγαλύτερο- εγχείρημα στην ιστορία της ΑΕΚ. Πρώτες συζητήσεις, όπως όλα δείχνουν, έχουν υπάρξει. Οχι μόνο ανάμεσα  στον «τίγρη» και τους υπόλοιπους συμπαίκτες, αλλά και με άλλους παράγοντες που θα επηρεάσουν το ζήτημα. Και επειδή δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και αυτό το ξέρουν όλοι, και η Μ. Εβδομάδα αναμένεται να είναι εβδομάδα επαφών για το γήπεδο. Ηδη όλα δείχνουν ότι έχει κλειστεί για τη Μ. Τετάρτη ραντεβού με τον δήμο. Και άπαντες είναι αισιόδοξοι ότι και ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας θα σταθεί αρωγός σε αυτή τη νέα προσπάθεια.

Πηγή: protothema.gr

Προηγούμενο άρθροΔ.Νικολοπούλου: Υποχρεωτικά Μαθήματα Ενηλίκων…
Επόμενο άρθροKourtney Kardashian !!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.