ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ Α.Ε.Κ. ΑΕΚ-Βόλλεϋ γυναικών: “Τελικός των Τελικών” την Δευτέρα με ελεύθερη είσοδο…

ΑΕΚ-Βόλλεϋ γυναικών: “Τελικός των Τελικών” την Δευτέρα με ελεύθερη είσοδο…aek-olympiakos-01.01.2013-volley-telikos-2Με την Ελπίδα ότι στον αγώνα της Δευτέρας θα δικαιωθούν οι κόποι, η αγωνιστικότητα και η καλή πορεία όλης της χρονιάς, θα διεξαχθεί ο κρίσιμος αγώνας των κοριτσιών μας με τον ΟΣΦΠ.

 Ο στόχος μας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος συνεχίζεται, οι αθλήτριές μας θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουμε και εφέτος το Πρωτάθλημα.

 Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι, η είσοδος στο Γήπεδο του Ιωνικού την Δευτέρα 8 Απριλίου 2013 και ώρα 16.30 θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

 ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ θα υπάρχουν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης αξίας 10€ και έγκειται στην διάθεση των φίλων της ΑΕΚ εάν επιθυμούν να αγοράσουν για να ενισχύσουν το τμήμα, αφού τα χρήματα θα δοθούν στις αθλήτριές μας.  Τα κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης θα πωλούνται από τα Γραφεία του Συλλόγου μας από σήμερα Παρασκευή 5 Απριλίου 2013 έως τις 20.30, την Δευτέρα 8 Απριλίου έως τις 14.00 και στην συνέχεια στο Γήπεδο του Ιωνικού.

 Θεωρούμε βασική προϋπόθεση οι φίλαθλοί μας να διαφυλάξουν οι ίδιοι το Γήπεδο, ούτως ώστε να διεξαχθεί ένας αγώνας σε αθλητικά πλαίσια όπως μόνο εμείς ξέρουμε να κάνουμε.  Μακριά από αντιαθλητικά επεισόδια με την κόσμια συμπεριφορά του κόσμου μας και με τις κοριτσάρες μας να αγωνίζονται με το πάθος και την δύναμη που τις διακρίνει θα έχουμε το αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούμε.

 Ο αγώνας πρέπει να ολοκληρωθεί με επιτυχία και για τους δύο στόχους μας  ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΗ ΑΕΚΤΖΙΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.


Κάντε Like στην εφημερίδα μας και μάθετε πρώτοι τα πάντα για την Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα & όχι μόνο!