Tv Ρεπορτάζ: Tα Σκουπίδια πνίγουν την Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα !!!

0

filadelfeia-xalkidona-skoypidiaΟ παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο…

Η Πόλη μας πνίγεται στα σκουπίδια, τα οποία έχουν αρχίσει και σχηματίζουν βουνά, όχι λόγω κάποιας απεργίας, στάσης κλπ των εργαζομένων… αλλά λόγω έλλειψης πετρελαίου των οχημάτων της καθαριότητας του Δήμου!!!

Δείτε το Τηλεοπτικό Ρεπορτάζ του Fx:

Και για όσους δεν γνωρίζουν τα “ντεσού” των δημοτικών μας, τους ενημερώνουμε ότι αυτό συμβαίνει λόγω του ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας δεν έχει Προϋπολογισμό του 2013… με αποτέλεσμα τεχνικά και λογιστικά να μην μπορούν να εκταμιευτούν από τα ταμεία του τα σχετικά κονδύλια για την αγορά πετρελαίου!!!

Προϋπολογισμός που θα έπρεπε να έχει ψηφιστεί έως και το τέλος Νοέμβρη του 2012…

Αλλά δυστυχώς η Διοίκηση του Δήμου(Ευτυχίας Γαϊτανά-Αποστολάκη) τον έφερε 1η φορά για ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο στις 28 Ιανουαρίου του 2013!!!

Και χωρίς η διοίκηση του Δήμου να έχει εδώ και πολύ καιρό την πλειοψηφία του Δημοτικού συμβουλίου, μια και της έχουν απομείνει μόλις 10 δημοτικοί σύμβουλοι από τους 20 που αρχικά είχαν εκλεγεί τον Νοέμβριο του 2010!!!

Η διοίκηση λοιπόν φέρνει τον προϋπολογισμό της ως μειοψηφούσα στο δημοτικό συμβούλιο 3 φορές, αλλά χωρίς αντίκρισμα, μια και η αντιπολίτευση δεν συμφωνεί με τον συγκεκριμένο πρόγραμμα και φυσικά καταψηφίζει…

Και η αντιπολίτευση προτείνει (Συγκεκριμένα ο Σταύρος Κόντος) στο τέλος της 3ης συνεδρίασης, στην Διοίκηση της Δημάρχου κυρίας Ευτυχίας Γαϊτανά-Αποστολάκη, να συνταχθεί από κοινού (όλων των δημοτικών συμβούλων του δήμου), ένας τυπικός σφιχτός προϋπολογισμός και να ψηφιστεί άμεσα, έτσι ώστε να λειτουργήσει ο Δήμος, να μαζευτούν τα σκουπίδια, να πληρωθούν τα προνοιακά επιδόματα στους δικαιούχους κλπ

Σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο δέχτηκε (πλην των 4 αριστερών συμβούλων!), με ανακούφιση την πρόταση του Σταύρου Κόντου, με την οποία η Πόλη μας, οι Δημότες και φυσικά οι εκλεγμένοι από αυτούς, δημοτικοί σύμβουλοι, θα έβγαιναν από το αδιέξοδο…

Όλα καλά λοιπόν, έστω και αργά!!!

Μετά από δύο μέρες όμως σε νέα συνεδρίαση του Δ.Σ. με 49 τρέχοντα  θέματα ημερησίας διάταξης και πριν την έναρξη της συζήτησης των θεμάτων , ο ανεξάρτητος Δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κανταρέλης, ρώτησε την Δημάρχο κυρία Ευτυχίας Γαϊτανά-Αποστολάκη εάν ισχύει η άτυπη συμφωνία που πήρε σχεδόν σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο την Δευτέρα (εκτός των αριστερών παρατάξεων),  να εφαρμοστεί η πρόταση του κυρίου Σταύρου Κόντου για σύνταξη προϋπολογισμού από την διοίκηση και την αντιπολίτευση…

Τον λόγο πήρε η Δήμαρχος κα. Ευτυχία Γαϊτανά-Αποστολάκη και έριξε την «Μπόμπα», «μπόμπα» η οποία ανάγκασε τον αντιδήμαρχο οικονομικών Γιώργο Καραβία και τον δημοτικό σύμβουλο Μιχάλη Κουτσάκη(οι τελευταίοι-πιστοί «Μοϊκανοί» της Δημάρχου), να φύγουν από το συμβούλιο… και όλους τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα(συμβούλους, δημότες, δημοσιογράφους κλπ), να τραβούν τα μαλιά τους!!!

Και την Πόλη να μεταμορφώνεται σιγά σιγά σε ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ!!!

Δείτε το σχετικό video του Fx με την “απάντηση” της Δημάρχου:

Προηγούμενο άρθροΦωτορεπορτάζ: «Το τσίκνισαν οι Εθελοντές Π.Π. Νέας Φιλαδέλφειας»!(photos)
Επόμενο άρθροΠαγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας…
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.