90΄s και Μαρίνα Τσιντικίδου!(photos+video)

0

Marina- Tsintikidou (6)Μαρίνα Τσιντικίδου, μια γυναίκα με έντονα γήινη – αλλά όχι αποστομωτική- ομορφιά να απολαύσει τα πρώτα βήματα μιας καριέρας με στάσεις το Candid camera, το Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό (δίπλα στον Ανδρέα Μικρούτσικο), τις καμπάνιες και τις διαφημίσεις.

 Είναι 30 Μαρτίου 1992, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν ο Αντώνης Καφετζόπουλος (σ.σ. που παρουσίαζε τα καλλιστεία) ανακοίνωσε το όνομα της.

Η 21χρονη τότε Θεσσαλονικιά γινόταν και επίσημα Σταρ Ελλάς (σ.σ. καθώς επίσης και Μις ωραιότερα πόδια από τα καλσόν Madison). Με τις κλασικές κατηγορίες από τις ‘αδικημένες’ να δίνουν και να παίρνουν.

Marina Tsintikidou sexy long legs από ifon242
Κανονικά το γεγονός ότι, λίγους μήνες αργότερα, στις 15 Ιουνίου, εκλέχθηκε ωραιότερη γυναίκα της γηραιάς ηπείρου στο διεθνή διαγωνισμό που διοργανώθηκε στο Ζάππειο, θα έπρεπε να κλείσει ερμητικά τα συγκεκριμένα κακόβουλα στόματα. Αλλά δεν το έκανε.

Αν και, στο αντρικό κοινό, το μόνο που έχει μείνει εντυπωμένο από όλα αυτά είναι η θρυλική της ασπρόμαυρη φωτογράφηση της στο Playboy το 1996. Ακριβώς επειδή ήταν πέρα για πέρα μη αναγκαία. Και πέρα για πέρα εντυπωσιακή.

“Είχα προτάσεις γάμου, και τρεις φορές έφτασα πολύ κοντά στο να ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά τελικά δεν τα ανέβηκα! Αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω θα μου έλεγα να κάνω συμβιβασμούς. Τότε όμως δεν το σήκωνε η καρδούλα μου”
 
“Οι σχέσεις πάθους μου αρέσουν γιατί μαζοχίζομαι. Δεν σου λέω ποιες είναι αυτές γιατί θα κλείσω πολλά σπίτια”

Προηγούμενο άρθροDNA αλόγου σε Ελληνικά προϊόντα…
Επόμενο άρθροΡομάντσο για δύο… σε 10+1 προορισμούς στον κόσμο…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.