Χάρης Τομπούλογλου για τους Ψεκασμούς των Ρεμάτων…

0

tompoulogloy-kalimera11Μετά την καθυστερημένη – για τους γνωστούς λόγους- ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου ήρθε η ώρα να λειτουργήσετε και να αναλάβετε τις ευθύνες σας, ώστε να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες του Δήμου και η εικόνα της πόλης να μην εμφανίζει την τραγική κατάσταση των τελευταίων μηνών.

Στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, σας εφιστούμε την προσοχή στο θέμα του ψεκασμού του Ποδονίφτη, του Κηφισού και των λοιπών ρεμάτων, ώστε οι δημότες της πόλης να μην έχουν την αίσθηση ότι κατοικούν στην Αφρικανική Ήπειρο.

Πριν ακριβώς ένα χρόνο η ολιγωρία, η αδράνεια και η νωθρότητα που σας διακρίνει είχαν σαν αποτέλεσμα την καθυστέρηση του ψεκασμού με πολύ άσχημες συνέπειες για τους δημότες και την εικόνα της πόλης.

Σας προτρέπουμε να δράσετε άμεσα και να επιλύσετε το σοβαρό αυτό πρόβλημα πριν κάνει και πάλι έντονο την εμφάνιση του.

 Χαράλαμπος Τομπούλογλου-Λεωνιδόπουλος
Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης

Προηγούμενο άρθροΔήμος Φ.Χ.: «Δωρεάν εξετάσεις παχέος εντέρου για όλους τους Δημότες μας»
Επόμενο άρθροΣόιμπλε: Μας ζηλεύουν εμάς τους Γερμανούς . . .
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.