Ο σκυμμένος Σαμαράς, η ζητιάνα Λαγκάρντ και η… αφέντρα Μέρκελ!!!

0

Η εφημερίδα Moscow Times βρήκε ένα πολύ πρωτότυπο τρόπο για να σχολιάσει τις εξελίξεις στην ευρωζώνη με αφορμή την Κύπρο που τους απεικονίζει σε ένα πίνακα.

Η Άνγκελα Μέρκελ βρίσκεται στο μέσω όλων, μοιάζει με… ταβερνιάρισσα. Στα αριστερά της, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς υποκλίνεται, μπροστά της στέκεται ρακένδυτος και με βλέμμα τρόμου ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, η Κριστίν Λαγκάρντ της απλώνει το χέρι σαν ζητιάνα.

Εκείνη όμως δεν κοιτά ούτε τον Χέρμαν βαν Ρομπάι, ούτε τον Μανουέλ Μπαρόζο, ούτε τον Μαριάνο Ραχόι, ούτε τον Μάριο Ντράγκι. Το βλέμμα της είναι στραμμένο προς τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ και τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Φυσικά, η εικόνα κάνει το γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου!

Moscow-Times

 

Προηγούμενο άρθρο«ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ 2013 : Φέτος δε σβήνουμε απλώς τα φώτα. Προκαλούμε τον κόσμο για μια καλύτερη ζωή!»
Επόμενο άρθροΤο «Παρατηρητήριο» άλλοθι για περαιτέρω μείωση των πόρων των Δήμων…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.