Τηλεοπτικά αποσπάσματα(Video) με την συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δευτέρας…

0

ds-11.03.2013-ss--fxΤην Δευτέρα 11 Μάρτη, έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Λυκείου Ν.Φ.,  η συνέχεια της 6ης συνεδρίασης της προηγούμενης Τετάρτης με τα  θέματα ημερησίας διάταξης που δεν είχαν προλάβει να συζητηθούν. (συνολικά ήταν 49).

 Φυσικά έλλειψη προϋπολογισμού και όχι μόνο… αναβλήθηκαν εκ νέου τα θέματα για την ανάδειξη νέων συμβουλίων στον Ενιαίο Φορέα , την Κοινωφελή Επιχείρηση ,τις Σχολικές Επιτροπές και την Επιτροπή Απόρων.

 Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της συνεδρίασης ήταν φυσικά πριν την έναρξη της επίσημης συζήτησης των θεμάτων, αλλά και λίγο μετά στην διαφωνία και τις αντεγκλήσεις σχετικά με τις κληρώσεις(!!!) μελών κάποιων επιτροπών…

Δείτε το αποκλειστικό Τηλεοπτικό απόσπασμα του Fx:

Προηγούμενο άρθρο“Καλημέρα όμορφη Πόλη”: Την Τετάρτη(13/03) η ημερίδα “Ενισχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων μέσω ΕΣΠΑ”
Επόμενο άρθροΡεκόρ Συμμετοχών στο 8 Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.