Τα Νέα της “Πολιτιστικής Αναγέννησης”!

0

politistiki-anaggenishΤο Διοικ. Συμβούλιο του Συλλόγου μας και η Λέσχη Ανάγνωσης «ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ» του Πνευματικού Κέντρου, σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στην εκδήλωση που θα γίνει στις 27 Μαρτίου ημέρα Τετάρτη & ώρα 7:30μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου (Νικ. Τρυπιά 45) με θέμα:

 «Η Λογοτεχνία ξεδιπλώνει τις Τεχνες»

 Συμμετέχει ο μουσικοδιδάσκαλος & πιανίστας κ. Χάρης Κανάκης.

 Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.

 ——————————————————————————————————————————————————————–

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Με ασφυκτικά γεμάτο το κέντρο «ΠΕΡΑΝ» στη Ν. Χαλκηδόνα, πραγματοποιήθηκε ο Αποκριάτικος Χορός του Συλλόγου μας στις 10 Μαρτίου Κυριακή βράδυ, που ήταν αφιερωμένος στη Γυναίκα. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε το καλό φαγητό και διασκέδασε με την καλή μουσική, η δε «χανούμισα» ξεσήκωσε τους άνδρες.

          Μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Χάρης Τομπούλογλου, ο αντιπρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Χρ. Κοπελούσος, οι Δημ. Σύμβουλοι κ. Ρούλα Κοσμά και Σπ. Γραμμένος, η τοπική σύμβουλος κ. Μαρ. Οικονόμου, η πρόεδρος της Πολιτικής Προστασίας κ. Έλλη Καρακούλη, ο πρόεδρος των Ηπειρωτών κ. Γ. Ζαρανίκας και η Γεν. Γραμματέας κ.Μήλα και η νομική σύμβουλος του Συλλόγου μας κ. Ανδριανή Οικονόμου.

             Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

          Ελένη Χαϊκάλη                                                                Μάρω Τσιλιμπάρη

Προηγούμενο άρθροΣΟΝΦ: 4ος στο Πρωτάθλημα του Προκριματικού Ομίλου Α Εθνικής!
Επόμενο άρθροΑΟΝΦ Άτταλος: Ανακοίνωσε τον Νέο Προπονητή…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.