ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: Βρέθηκε λύση! Σήμερα Τετάρτη(8.00μμ) έκτακτο Δ.Σ. για ψήφιση του…

0

 prypologismos-2013-dimoy-fxΒρέθηκε τελικά λύση στο πολυπόθητο ζήτημα του δημοτικού προϋπολογισμού του 2013, παρ’ότι φτάσαμε στα μέσα Μαρτίου… Και όλα αυτά διότι  η διοίκηση του δήμου δεν έφερε το θέμα προς συζήτηση, στα τέλη του 2012 όπως θα έπρεπε.

Συγκεκριμένα την Τρίτη το  απόγευμα στο Δημαρχείο είχε μαζευτεί κόσμος και κοσμάκης… ώστε επιτέλους να επιλυθεί το θέμα με τον προϋπολογισμό, που ταλαιπώρησε για αρκετές ημέρες και τους δημότες αυτής της πόλης ελέω σκουπιδιών!

Γ. Καραβίας (αντιδήμαρχος οικονομικών), Μ. Χατζηδάκη (αντιδήμαρχος πρασίνου), Α. Παΐδας (αντιδήμαρχος καθαριότητας) Χ. Μπόβος από την πλευρά της διοίκησης του δήμου, ο επικεφαλής της “Καλημέρα Όμορφη Πόλη” Χ. Τομπούλογλου, ο επικεφαλής της παράταξης “Όραμα Πόλης” Σ. Κόντος, αλλά και οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Δ. Κανταρέλης, Π. Γρετζελιάς και Ε. Παπαλουκά, συγκεντρώθηκαν ώστε να καταλήξουν στο τελικό σχέδιο του προϋπολογισμού.

Και τελικώς αφού έγιναν δεκτές όλες οι περικοπές που ζήτησε η θεσμική αντιπολίτευση συμφώνησαν και κατέληξαν σε λύση (ευτυχώς για όλους μας…)!

Σήμερα Τετάρτη μάλιστα θα διεξαχθεί στις 8 μ.μ. νέα συνεδρίαση του Δ.Σ. ώστε να ψηφιστεί και να λήξει και επισήμως το ζήτημα.

Συμφώνησαν όλοι πλην των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων, Ε. Παπαλουκά και Π. Γρετζελιάς…

Προηγούμενο άρθροΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
Επόμενο άρθροLa Vie en Rose: Πάρτυ Μασκέ “Γούστο μου…καπέλο μου”!(15/03)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.