Πολιτιστική Αναγέννηση: Πρόγραμμα Μαρτίου

0

politistiki-anaggenisi

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας, θα πραγματοποιήσει τον Μάρτιο τις ακόλουθες εκδηλώσεις:

 1)  2/3/2013:  Θέατρο «ΛΑΜΠΕΤΗ» στην παράσταση «Άντρες Έτοιμοι Για Όλα».

 2) 10/3/2013: Αποκριάτικος Χορός στο «ΠΕΡΑΝ» (Λ.Δεκελείας 20, Ν.Χαλκ/να), ώρα 8:30μμ.

 3) 27/3/2013: Εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο με τη  Λέσχη Ανάγνωσής του «ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ» με θέμα: «Η Λογοτεχνία ξεδιπλώνει τις Τέχνες». Ημέρα Τετάρτη & ώρα 7:45μμ.

 4)  5/4/2013:  Γ’ Χαιρετισμοί στη Μονή Σταγματά, στη Θήβα.

2013-02 Με επιτυχία η Εκδρομή στη Νεμέα & το Ναύπλιο

Ακόμα μία επιτυχημένη εκδρομή πραγματοποίησε ο Σύλλογο μας. Δύο πούλμαν ξεκινήσαμε με προορισμό την Αρχαία Νεμέα & το Ναύπλιο. Επισκεφθήκαμε το Μουσείο, τον Αρχαιολογικό χώρο και το Στάδιο.

Κατόπιν επισκεφτήκαμε το Οινοποιείο «ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗ» όπου ξεναγηθήκαμε λεπτομερώς από την ιδιοκτήτρια. Μετά το φαγητό & το χορό στο κέντρο «ΟΑΣΗ» και τη βόλτα μας στην Νεμέα, ακολούθησε 2ωρη βόλτα και καφές στο Ναύπλιο. Επιστροφή στη Φιλαδέλφεια αργά το απόγευμα

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΑΝΕΡΓΩΝ Ν.Φ~Ν.Χ
Επόμενο άρθροΠροσοχή: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινόμενων!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.