Video: Πέρασε εκ νέου ο προϋπολογισμός… με μεγάλες “κόντρες”!!!(Δήμος Φ.Χ)

0

ds-ektakto-28.03.2013Η αποκεντρωμένη διοίκηση (περιφέρεια) όπως ήδη έχετε διαβάσει στο fx-news, έκανε κάποιες παρατηρήσεις στο προϋπολογισμό που είχε ψηφιστεί στο δήμο μας πριν λίγες εβδομάδες “μετά κόπων και βασάνων”… δίνοντας μάλιστα περιθώριο 15 ημερών, ώσπου να είναι έτοιμο το νέο σχέδιο αυτού.

Ωστόσο όσοι είχαν υπερψηφίσει και την προηγούμενη φορά κινήθηκαν γρήγορα και σε νέα συνεδρίαση που τελείωσε πριν λίγες ώρες “πέρασαν”, και τον νέο και τροποποιημένο δημοτικό προϋπολογισμό του 2013. Σε αυτόν οι δαπάνες είναι μειωμένες κατά 600.000 ευρώ που συμψηφιζόμενες με τις 400.000 του αποθεματικού, “έπιασαν” τον στόχο του 1 εκ. που ζητούσε και η “περιφέρεια”.

Για την ιστορία υπερψήφισαν 18 δημοτικοί σύμβουλοι (τα μέλη της δημοτικής αρχής, οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης “Καλημέρα Όμορφη Πόλη”, το “Όραμα Πόλης” του Σταύρου Κόντου, συν οι 3 ανεξάρτητοι Δ. Κανταρέλης, Π. Λαζαρίδης, Φ. Νικολόπουλος).

Καταψήφισαν ο Π. Γρετζελιάς, η Β. Μαυράκη, η Κ. Παπανίκα, ο Χ. Δημακόπουλος, η Β. Αγαγιώτου και ο Ζ. Χωρινός.

Δείτε στο αποκλειστικό video του Fx, την έντονη κόντρα μεταξύ των Χάρη Τομπούλογλου-Παντελή Γρετζελιά, και Σταύρου Κόντου-Βούλας Μαυράκη:

Προηγούμενο άρθροΠέθανε ο αντιπρόεδρος της Βουλής…
Επόμενο άρθροΝΤΡΟΠΗ! Δείτε σε ποιους χάρισαν δάνεια στην Κύπρο…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.