Κατίδης: Τέλος και από ΑΕΚ… προσωρινά!!!

0

katidisΤο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του την απόφαση να βάλει στην… κατάψυξη έως το καλοκαίρι τον Γιώργο Κατίδη και τότε να επαναξιολογήσει τα δεδομένα της υπόθεσής του.

 Ο Γιώργος Κατίδης τίθεται εκτός ΑΕΚ έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν… Αυτό αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ έπειτα από 2,5 ώρες περίπου συζήτησης (και) για το παραπάνω θέμα. Επί της ουσίας από την Ενωση φέρονται διατεθειμένοι λόγω της μεταμέλειας που έχει δείξει ο 20χρονος μεσοεπιθετικός να του δώσουν μετά το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς μία δεύτερη ευκαιρία αν και εφόσον αποδειχθεί πως έχει εμπεδώσει απόλυτα το λάθος της ενέργειάς του!

Εννοείται πως στον ποδοσφαιριστή επιβάλλεται και πρόστιμο αφού αυτό προβλέπεται αυτόματα από τον εσωτερικό κανονισμό που έχουν υπογράψει όλοι οι παίκτες της Ενωσης.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει τα εξής…

«Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ, εκτιμώντας τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή της Γιώργου Κατίδη στον σαββατιάτικο αγώνα της ομάδας μας, καθώς επίσης και την απολογία του που είδε το φως της δημοσιότητας για το επίμαχο περιστατικό, θέτει τον ποδοσφαιριστή εκτός ομάδας μέχρι τέλους της αγωνιστικής περιόδου 2012-13, αντιλαμβανόμενο την αλγεινή εικόνα που προκλήθηκε εκ της συμπεριφοράς του και επιβάλλει σε αυτόν το ανώτερο δυνατό χρηματικό πρόστιμο που προβλέπεται από τον Εσωτερικό Κανονισμό της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η περαιτέρω συνέχεια του ποδοσφαιριστή στην ΑΕΚ θα κριθεί από το Δ.Σ. το καλοκαίρι, αφού θα έχει δοθεί αφενός η δυνατότητα στον ποδοσφαιριστή όλο αυτό τον χρόνο να αποδείξει εμπράκτως ότι η συμπεριφορά του ήταν απόρροια επιπολαιότητας και ανωριμότητας και αφετέρου εάν η πιθανή επανένταξή του στην ομάδα είναι εφικτή χωρίς κραδασμούς στους κόλπους της ΑΕΚ».

Προηγούμενο άρθρο25η Μαρτίου: Δείτε το πρόγραμμα εορτασμού στην Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα!
Επόμενο άρθροΚυπριακό «ΟΧΙ» στο «κούρεμα» των καταθέσεων…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.