Ενιαίο Σύστημα Εξυπηρέτησης Πολιτών στους Δήμους…

0

ilektroniko_eggrafo_fakelos_Τίθεται σε δημόσια διαβούλευση, από την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013 έως την Τετάρτη 3 Απριλίου 2013 το τεύχος διακήρυξης για τις «Υπηρεσίες υλοποίησης ενιαίας ηλεκτρονικής διαχείρισης ροών εργασίας και ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης» του έργου «Ενιαίο Σύστημα Εξυπηρέτησης Πολιτών» του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Η δράση εντάσσεται στο στρατηγικό σχεδιασμό της κυβέρνησης για ενιαία διαχείριση της σχέσης της Δημόσιας Διοίκησης με τους πολίτες και της επιχειρήσεις με τελικό στόχο την ολοκληρωμένη παροχή των υπηρεσιών του δημοσίου και ψηφιακά.

Η διαβούλευση διεξάγεται στον ιστότοπο της «Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.»(ΕΔΩ).

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Διοικητική Μεταρρύθμιση».

Προηγούμενο άρθροΤο ξανθό γένος επιστρέφει…
Επόμενο άρθροΗ λειψυδρία σκοτώνει 1.800 παιδιά κάθε μέρα παγκοσμίως!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.