Ελληνικό Πολυμετοχικό Super Market Λαϊκής Βάσης!!!

0

SUPER-MARKET-LAIKH=KHS-VASHS-01Εδώ και πολλά χρόνια οι πολυεθνικές εταιρείες εξάγουν το κέρδος των προϊόντων που διαθέτουν στην χώρα μας. Μέχρι τώρα οι μεγάλες επιχειρήσεις είναι προσωποπαγείς και η επιτυχία, η εξέλιξη και τα κέρδη τους αφορούν και ωφελούν λίγα πρόσωπα, τους μετόχους και τις διοικήσεις τους.

Συγκεντρώνουν νέα κεφάλαια και έτσι μπορούν να επεκτείνονται διαρκώς, δημιουργώντας συνθήκες μονοπωλιακές που συρρικνώνουν την επιχειρηματική δύναμη των πολλών και οδηγούν τις μικρές επιχειρήσεις και τους πολίτες σε οικονομική ασφυξία.

Οι επιχειρήσεις όμως μπορούν και δημιουργούνται με πρωτοβουλία των πολλών, μπορούν να ανήκουν στους πολίτες και να εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους. Οι πολίτες έχουν τη δύναμη με οδηγό μια διαφορετική συλλογική φιλοσοφία και μέσο τη συνεργασία να δημιουργήσουν μεγάλες επιχειρήσεις.

Με μία πρωτοποριακή αλλά και απλή ιδέα, με μία αποτελεσματική συλλογική πρωτοβουλία δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να διαμορφώσουμε ένα εναλλακτικό πλάνο διαχείρισης του επιχειρηματικού κέρδους των εταιρειών, με ξεκάθαρο γνώμονα το συμφέρον των πολιτών που αγοράζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, το συμφέρον όλων μας και όχι των λίγων.

Έτσι, το επιχειρηματικό κέρδος μένει στην Ελλάδα και διανέμεται στους Πολίτες / Μετόχους των εταιρειών. Διανέμεται στου πολλούς!

Όλα αυτά τα χρόνια χωρίς συνειδητή πρόθεση και εναλλακτική επιλογή στηρίζουμε τις εταιρείες που ανήκουν σε άλλους και λίγους. Τώρα θα στηρίξουμε τις επιχειρήσεις που ανήκουν σε εμάς, τους πολλούς.

Μοιάζει σύνθετο, όμως είναι απλό και εφικτό.

Απλώς Δημιουργούμε την δική μας επιχείρηση και αγοράζουμε από αυτήν!

Περισσότερες λεπτομέρειες στο http://www.greekcitizensbusiness.gr/home/

Προηγούμενο άρθροΑφιέρωμα στα 15 πιο Ιστορικά Cafès της Ευρώπης…
Επόμενο άρθροΤι είναι, και τι δεν είναι, απιστία???
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.