ΕΚΤΑΚΤΟ! Δημοτικό συμβούλιο σήμερα στις 8.00μμ για τον… ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ!

0

ds-9o-20.03.2013Πριν στεγνώσει το μελάνι από την προηγούμενη ανάρτηση μας (Η «Κατάρα» του Προϋπολογισμού… ), αποφασίστηκε πριν λίγο από την διοίκηση του δήμου, η έκτακτη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου, σήμερα Πέμπτη στις 8.00μμ στο 3ο λύκειο “Μίλτος Κοντουράς” για να βρεθεί(?) τρόπος, φόρμουλα, λύση… και να διορθωθεί ο προϋπολογισμός (αναμόρφωση), σύμφωνα με τις υποδείξεις της περιφέρειας Αττικής…

Δείτε τη πρόσκληση:

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε σήμερα 28.3.2013, ημέρα  Πέμπτη και ώρα 8 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια έκτακτη ειδική  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει των άρθρων 159 παρ. 1 του Ν. 3463/06 (Δ.&Κ.Κώδικας) και 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω μοναδικό θέμα της Ημερήσιας Διάταξης :

ΘΕΜΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Ψήφιση Προϋπολογισμού Εσόδων-Εξόδων του Δήμου οικ. έτους 2013, βάσει της αριθ. 25/2013  νέας απόφασης-εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής και μετά το αριθ. πρωτ. 14853/12666/22-3-2013 έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.

  • Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα, δεδομένου ότι υπάρχει από τις ισχύουσες διατάξεις συγκεκριμένη προθεσμία για την τροποποίηση του πρ/σμού, η δε καθυστέρηση έγκρισης αυτού έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.

 

  • Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην «Εφημερίδα της Υπηρεσίας» στην ιστοσελίδα του Δήμου.

 

Προηγούμενο άρθροΗ “Κατάρα” του Προϋπολογισμού…
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη ο Ντέμης Νικολαϊδης…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.