Δημοτικό συμβούλιο Τετάρτης(20/03)

0

ds-dimoy-fx2Έγινε στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) η δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης :

Το Fx θα κάλυψε τηλεοπτικά(video) την συνεδρίαση της οποίας  τηλεοπτικά  στιγμιότυπα θα δημοσιεύσουμε σε λίγο.

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1.  Έγκριση ψηφίσματος του Σωματείου Εργαζομένων «Βοήθεια στο Σπίτι» Ν.Αττικής.
  2.  Έγκριση πρόσληψης προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με σύμβαση διάρκειας οκτώ (8) μηνών, για την κάλυψη αναγκών της Διεύθυνσης  Περιβάλλοντος & Πρασίνου, για το έτος 2013.
  3.  Έγκριση πρόσληψης προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με σύμβαση διάρκειας οκτώ (8) μηνών, για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης  & Ηλεκτροφωτισμού, για το έτος 2013.
  4.  Έγκριση επιστροφής ποσού 300,00 € στην κα Svetlana Stoyanova, ως αχρεωστήτως καταβληθέντος, και ψήφιση σχετικής πίστωσης.
  5.  Έγκριση επιστροφής ποσού 100,00 € εις έκαστον των κ.κ. Σκούρτη Αθηνάς και Shkruti Aleksandro και ποσού 199,28 € στην εταιρεία ΑΣΤΗΡ Α.Ε., ως αχρεωστήτως καταβληθέντων, και ψήφιση σχετικών πιστώσεων (επανεισαγωγή).
  6.  Έγκριση διαγραφής οφειλής ποσού 110,00 € για χρήση κοινοχρήστου χώρου περιπτέρου επί των οδών Κρεσταίνης & Μιαούλη στο όνομα της κας Peto Nina.
  7.  Έγκριση δαπάνης και ψήφιση σχετικής πίστωσης για την προμήθεια ειδών της εκδήλωσης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
  8.  Έγκριση παράτασης χρόνου περαίωσης του έργου «Περιβαλλοντικές & Ακουστικές Παρεμβάσεις στις Εργατικές Κατοικίες, Πρότυπες Βελτιώσεις στις οδικές υποδομές για την πρόσβαση ατόμων με ειδικές ανάγκες και παρεμβάσεις αστικού περιβάλλοντος για την εξοικονόμηση ενέργειας και βελτίωση του μικροκλίματος στον πεζόδρομο κατά μήκος της Λεωφόρου Δεκελείας».
  9.  Λήψη απόφασης σχετικά με τη ρύθμιση ωραρίου λειτουργίας του Άλσους Ν.Φιλ/φειας και τον έλεγχο των εισόδων του, βάσει της αριθ. 32/2012 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (επανεισαγωγή).
Προηγούμενο άρθροΓ.Δρακούλης: «Η μικρή Κύπρος…με την μεγάλη ψυχή!»
Επόμενο άρθροΑρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος: Υποθηκεύουμε την εκκλησιαστική περιουσία για να σώσουμε την Κύπρο!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.