Β.Βέττος: «Ένας ανούσιος Διαδικτυακός πόλεμος Σκιών»!

0

karagioz-1Τον τελευταίο καιρό στα κοινά τις Πόλης  μας, παίζεται ένα «θέατρο σκιών»

Ένα «θέατρο σκιών» με αντίπαλες «αιμοβόρες σκιές» που  προσπαθούν με κάθε τρόπο να φωτίσουν και να εκθέσουν τον αντίπαλο τους…

Που να τον εκθέσουν όμως και  τι θα κερδίσουν από αυτό, έχουν αναρωτηθεί ???

Ας υποθέσουμε ότι οι “πολιτικοί μας και όχι μόνο” θα φωτίσουν τους αντίπαλους… “πολιτικούς και όχι μόνο” στα μάτια του δημότη για να αποδείξουν πόσο κακοί είναι και να μην τους ξανά ψηφίσουν κλπ… κλπ…

Μήπως όμως με την αγανάκτηση των πολιτών τα τελευταία χρόνια της κρίσης «περί πολιτικής» και  «πολιτικών», ο πολίτης φωτίσει με φλογοβόλο, ΟΛΟΥΣ  όσους συμμετέχουν στο ξεπερασμένο και πεπαλαιωμένο  «θέατρο σκιών»… και τους «εξαφανίσει» μια για πάντα από τον χάρτη???

Και μήπως από το τέλος του δρόμου της Δεκελείας, έρθει κάποια στιγμή καβάλα στο άλογο ο “Άγνωστος και αμόλυντος Σωτήρας” … και κάνει περίπατο μετά Βαΐων και Κλάδων???

Μήπως..???

Προηγούμενο άρθροΔελτίο τύπου Χάρη Τομπούλογλου
Επόμενο άρθροΣτρούγκα: Εκδήλωση-συζήτηση για το “Σχέδιο Αθηνά”
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.