ΑΡΙΑΝΑ ΣΑΒΑΛΑΣ: “Η μητέρα μου έμαθε άπταιστα ελληνικά από τον έρωτά της για τον πατέρα μου Τέλλυ”…

0

savalas_bΗ Αριάνα Σαβάλας είναι τραγουδίστρια της τζαζ, συνθέτης τραγουδιών και ηθοποιός. Είναι η κόρη του γνωστού και βραβευμένου ηθοποιού Τέλλυ Σαβάλας και της Τζούλι. Η καταγωγή του πατέρα της είναι από τον Γέρακα Λακωνίας.

Η Αριάνα βαπτίστηκε όπως και ο αδερφός της Χρήστος στην ορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Σοφίας. Δυστυχώς όμως έχασε τον πατέρα της, γνωστό σε όλον τον κόσμο από τον ρόλο του ως Κότζακ, σε ηλικία μόλις 7 ετών. «Ο πατέρας μου μας μιλούσε αγγλικά αλλά η μητέρα μου έμαθε άπταιστα ελληνικά από τον έρωτά της γι’ αυτόν» έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της. Ως έφηβη, η Αριάνα παράλληλα με το σχολείο έκανε περιοδείες ως ποπ τραγουδίστρια στην Ευρώπη. Ενώ λοιπόν ταξίδευε, μελετούσε για την Royal Academy of Dramatic Art στο Λονδίνο.

Με την επιστροφή της στην Αμερική πήρε μέρος σε σειρές και ταινίες. Έχει εμφανιστεί στην πολύ δημοφιλή σειρά Criminal Minds. «Η κατάσταση στην Ελλάδα με θλίβει όπως είναι σήμερα. «Νιώθω για την Ελλάδα σαν να υπέφερε κάποιος φίλος ή συγγενής μου. Κι όταν κάποιος που αγαπάς πονά, τότε κι εσύ και όλοι γύρω σου υποφέρουν μαζί του».

Το 2010 έκανε την εμφάνιση της στο X Factor Ελλάδας, όπως δήλωσε ή ίδια, όχι για να μπει στους τελικούς συμμετέχοντες αλλά για να γνωρίσει την κριτική επιτροπή, άλλωστε την ίδια περίοδο ηχογραφούσε το πρώτο της άλμπουμ στην Αμερική.

Το 2012 βγαίνει το άλμπουμ της «Perfect Man», το οποίο έκανε μεγάλη επιτυχία. Στο βιντεοκλίπ μάλιστα πρωταγωνιστεί ο γοητευτικός ηθοποιός Eric Dane, γνωστός από την αμερικανική τηλεοπτική σειρά “Grey’s Anatomy”. Έχει εμφανιστεί στα πιο γνωστά σημεία όπως το Herb Alpert’s Vibrato του Μπέβερλι Χιλς, στα Friar’s Club, Birdland jazz club, Metropolitan Room και Waldorf Astoria της Νέας Υόρκης και στο Frank Sinatra Celebrity Invitational του Παλμ Σπρινγκς.

Ellines.com

Προηγούμενο άρθροΈγινε… Λούης Σπύρος!
Επόμενο άρθροEngelberg: Το Αλπικό θέρετρο των “Ολιγαρχών”!(photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.