ΑΟΝΦ Άτταλος: Νέο Ξεκίνημα την Κυριακή με τον Πέτρο Καπόνη…

0

208307_279030608890744_787086634_nΜε τον Πέτρο Καπόνη για πρώτη φορά στον πάγκο, ο Άτταλος υποδέχεται την Αθηναΐδα, την Κυριακή το απόγευμα (15:45) στο γήπεδο Κ. Αχαρνών. Ο Πέτρος Καπόνης, που βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας εδώ και δύο περίπου εβδομάδες, πιστεύει στο ταλέντο και τις ικανότητες των παικτών του και τους τόνισε ότι ο στόχος της ανόδου στην Α΄Κατηγορία είναι εφικτός, αρκεί η ομάδα να αποδίδει σε κάθε ματς σύμφωνα με τις δυνατότητές της.
Αγωνιστικά, ο προπονητής δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Ξύγκο, ενώ και του Φέκα, που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, η συμμετοχή είναι αμφίβολη.
Το κλίμα είναι εξαιρετικό και υπάρχει η πίστη ότι η ομάδα μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος και να πετύχει το στόχο της.

Προηγούμενο άρθροΑΠΟΨΗ: “Στεγνό καθάρισμα για την Κύπρο, ασυλία για τα μεγάλα πλυντήρια…”
Επόμενο άρθρο25η Μαρτίου: Αφιέρωμα στην Επανάσταση και όχι μόνο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.