ΑΕΚ: Κυπελούχος Ελλάδας στο Χάντμπολ!!!

0

aek-kypello-handballΗ ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ πήρε το Κύπελλο νικώντας με 27-23 τον ΠΑΟΚ και έδειξε πως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Μεγάλη εμφάνιση από τους μάγκες, μέσα σε αποθέωση από τους 30 οπαδούς της που έμοιαζαν “300” στην Κέρκυρα και κέρδισαν τη μάχη της εξέδρας.

Η ΑΕΚ δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν πίσω στο σκορ με ένα και δύο γκολ. Οι Μάγκες πάντως σε κανένα σημείο δεν έχασαν την επαφή τους με το σκορ και είχαν τις απαντήσεις σε όλα τα γκολ του ΠΑΟΚ.

Τα παιδιά του Γιάννη Αρβανίτη στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετικοί και από την αρχή του έδειξαν πως θέλουν περισσότερο την κούπα. Με τον Αλβανό και το Μπαλωμένο να είναι συγκλονιστικοί και να παίρνουν την ομάδα στις πλάτες τους, αλλά και όλους τους υπόλοιπους να ακολουθούν, η ΑΕΚ έπαιρνε όσο πέρναγε η ώρα διαφορά. Στο τέλος ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 23-22, αλλά εκεί τα συνεχόμενα τέρματα του Παπαδόπουλου έδωσαν το τρόπαιο στην Ένωση.

Τραγική η διαιτησία στο δεύτερο μέρος, όπου ευτυχώς δεν επηρέασε την ΑΕΚΑΡΑ που κατέκτησε την κούπα!

Tα δεκάλεπτα: 1-2, 6-6, 10-10 (ημχ.), 15-13, 21-17, 27-23

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 7, Γεωργιάδης 4, Γιαννόπουλος, Μπαλωμένος 10, Τσακνής, Σύγγαρης, Ασαρίδης, Οικονόμου, Αλβανός 3, Ναουμίδης, Τσαούσης 1, Παπαδιονυσίου, Κουρέτα, Παπαδόπουλος 2, Χερουβείμ.

ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων): Ζάγκας, Παλάσκας 6, Γουργούμης, Πίτσιος, Αποστολίδης, Κοκκώνης 3, Αποστολίδης, Ορφανουδάκης, Πετρίδης, Ιωαννίδης, Τσακίρης 6, Περβανάς, Τσάτσος 4, Καράγγελος, Τσίλης, Σεβαστίδης 4.
 
Βασίλης Αντωνίου για το aek-live.gr

Προηγούμενο άρθρο“Η μαφία των Δημάρχων”…
Επόμενο άρθροΤα Νέα του Ιωνικού Ν.Φ.!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.