“Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Φ.Χ.”: Ημέρα σκέψης στις 3 Μαρτίου!

0

soma-odigismoy-filadelfeias-xalkhdonas-6Κάθε χρόνο στις 22 Φεβρουαρίου, Οδηγοί σε όλο τον κόσμο γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης.
Η Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης δημιουργήθηκε το 1926 στο 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο Οδηγών. Οι συμμετέχοντες του Συνεδρίου αποφάσισαν ότι πρέπει να υπάρχει μια ειδική ημέρα, κατά τη διάρκεια της οποίας οι Οδηγοί σε όλο τον κόσμο σκέφτονται ο ένας τον άλλον και προσφέρουν την ευχαριστία και την εκτίμησή τους για την Παγκόσμια φιλία που βρίσκουν στο Κίνημά μας.
Οι απεσταλμένοι επέλεξαν την 22α Φεβρουαρίου σαν Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης, καθώς ήταν τα κοινά γενέθλια του Λόρδου Baden Powel, ιδρυτή του Προσκοπισμού, και της γυναίκας του Olave, που υπήρξε η Παγκόσμια Αρχιοδηγός.

Φέτος την ημέρα αυτή θα την γιορτάσουμε την Κυριακή 3 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο της Ν. Φιλαδέλφειας.
Σας επισυνάπτουμε τη σχετική πρόσκληση και θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας.

mera-skepsis-prosklhsh

Προηγούμενο άρθροΔήμος Φ.Χ.: «Ξεκινούν δωρεάν υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης»!
Επόμενο άρθροΟμιλία στο Α’ ΚΑΠΗ: «Προβλήματα Ισσοροπίας & ή αντιμετωπισή τους στην τρίτη ηλικία»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.