Μετάθεση Δημοτικών εκλογών για το 2015: Δηλώσεις του “Υπ.Εσ.”, Ε.Στυλιανίδη!

0

dimotikes-ekloges-stylianidhs-dhloseisΟ υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, μίλησε για το ζήτημα μετάθεσης του χρόνου των εκλογών στην τοπική αυτοδιοίκηση, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Παρασκευή(15/02) , μετά την συνάντηση που είχε με τους δημάρχους της Μεσσηνίας στην Κυπαρισσία.

 Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Για εμάς δεν έχει ανοίξει τέτοιο ζήτημα, ούτε έχουμε συζητήσει κάτι τέτοιο, ξέρουμε όμως ότι το θέμα έχει ανοίξει από κάτω. Υπάρχει μια απόφαση του συνεδρίου της ΚΕΔΕ και υπάρχει μια πρόταση από τους 13 περιφερειάρχες για το θέμα αυτό. Δεν μπορώ να τοποθετηθώ γιατί ακόμη δεν έχει απασχολήσει ένα τέτοιο ζήτημα την κυβέρνηση».

Για να τονίσει στη συνέχεια:

«Δεν μπορώ να σας δώσω απάντηση για αυτό το θέμα, είναι θέμα που ξεπερνά την δυνατότητά μου αυτή τη στιγμή, είναι ένα θέμα πολιτικό, νομικό, που έχει διάφορες διαστάσεις που θα πρέπει να συζητηθούν. Δεν θα πρέπει κανείς να αγνοήσει τις προτάσεις της ΚΕΔΕ και της ΕΝΠΕ και βεβαίως δεν μπορεί κανείς να περιφρονήσει τις διατάξεις τις νομικές που υπάρχουν. Θα πρέπει να συζητηθούν και σε επίπεδο συγκυβέρνησης να παρθούν οι αποφάσεις»…

Ακόμη ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ανοίξει θέμα χωροταξίας των δήμων αυτή τη στιγμή αφού προέχει η αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας και να στηριχθούν οι δήμοι…

Προηγούμενο άρθροΠανελλαδικές 2013: Αρχίζει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων…
Επόμενο άρθροΑ.Ο.Π. Χαλκηδονικός: Νέα ήττα ΚΑΙ “Σβήνουν” οι ελπίδες για παραμονή στην Β΄ΕΠΣΑ!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.