“ΜΕΣΑ στην Καταιγίδα” στην Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα, Νο2″(video+photos)

0

mesa-thn-kataigida-vroxh-filadelfeia-xalkidonakatastrofes22.02.2013Τα ακραία καιρικά φαινόμενα τα ξημερώματα στην Αττική(22/02/2013) με την ισχυρή βροχόπτωση και το χαλάζι, δημιούργησαν τεράστια προβλήματα και στην πόλη μας

Πραγματικά συγκλονιστικό το ρεπορτάζ μας, με δηλώσεις των θυμάτων της καταιγίδας, πλάνα από τις ζημιές σε σπίτια συμπολιτών μας… κ.α.!

Γέφυρες έπεσαν…, άνθρωποι κινδύνευσαν να πνιγούν,… περιουσίες καταστράφηκαν και πολλά άλλα, που είδατε  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Νο1 Tv-Ρεπορτάζ του Fx που  αναμετέδωσαν πολλά sites & blogs σε όλη την Ελλάδα:(Δείτε το ΕΔΩ)!

Δείτε παρακάτω το Νο2 “ΜΕΣΑ στην Καταιγίδα” Tv-Ρεπορτάζ του Fx, ρεπορτάζ ακριβώς την ώρα που στον Ποδονίφτη ποταμό στην Νέα Χαλκηδόνα, τα νερά κατέκλυζαν και κατέστρεφαν σπίτια της περιοχής…

Τα ερασιτεχνικά πλάνα και τις φωτογραφίες που ακολουθούν, τα παραχώρησε στο Fx-news.gr ένα από τα θύματα της καταστροφής, ο φίλος Κώστας Γκαζής.


Δείτε και φωτογραφίες:

Προηγούμενο άρθροΣ.Καβακόπουλος:Στον Κόσμο της Αιθαλομίχλης το Κέντρο της Ν. Φιλαδέλφειας…
Επόμενο άρθρο«Σκούπα» της Αστυνομίας σε στριπτιζάδικα!!!(video)
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.