“Ελλάδας” Κλοπές για… γέλια και για κλάματα!

0

burglar-alamy-klefths-lhsths-Τρικλίζοντας  και κάνοντας… «οχτάρια» από  το μεθύσι, αποφάσισε να γίνει  διαρρήκτης ένας αλλοδαπός στα Καμένα Βούρλα! Και, σαν να μην έφτανε αυτό, διάλεξε και… δύσκολο τρόπο να το κάνει σκαρφαλώνοντας σε μια υδρορροή, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί σοβαρά!

Ο δράστης  τα έπινε επί ώρες σε μία καφετέρια και, όταν αποφάσισε να φύγει, έπεσε πάνω σε αστυνομικούς που τον είδαν αλλού να πατάει και αλλού να βρίσκεται και του έκαναν συστάσεις να πάει επειγόντως στο σπίτι του! Οι ίδιοι αστυνομικοί ήταν που τον βρήκαν λίγα λεπτά αργότερα αιμόφυρτο, όταν ειδοποιήθηκαν από περίοικους που άκουσαν τον θόρυβο καθώς έπεφτε στο έδαφος. Ο επίδοξος διαρρήκτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου νοσηλεύεται με αρκετά τραύματα.

 
-Δεν πίστευε στα μάτια της μια ηλικιωμένη γυναίκα, όταν διαπίστωσε ότι κάποιοι της είχαν κλέψει τη… λάτρα που είχε αφήσει να στραγγίξει στον μαντρότοιχο του κήπου της στην Αγυιά της Πάτρας! Κάποιοι, πιθανότατα «κυνηγοί» μετάλλων, σκέφτηκαν ότι μπορούσαν να βγάλουν κανα- δυό ευρώ από τα δύο ταψιά και την παλιά κατσαρόλα και τα «βούτηξαν» όταν η νοικοκυρά μπήκε στο σπίτι!

 
-Παράταση ζωής πήραν δέκα… κότες που είχαν βρεθεί στο σακούλι κλεφτοκοτάδων στην περιοχή της Στράτου στην Αιτωλοακαρνανία! Άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. βρήκαν τυχαία τους δύο Αλβανούς που τις είχαν αρπάξει και, κατά τον έλεγχο που τους έκαναν, ανακάλυψαν τα πουλερικά που είχαν τσουβαλιάσει σε έναν σάκο. Οι κότες επιστράφηκαν στο κοτέτσι τους και οι αποτυχημένοι κλεφτοκοτάδες έμειναν με την… όρεξη, καθώς συνελήφθησαν για να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Προηγούμενο άρθροΛουκέτο σε 94 τμήματα ΑΕΙ και ΤΕΙ…
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Ποιός γράφει τις απειλές για φόλες στις γάτες???
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.