Βουλή των Ελλήνων: “Του ξεκατινιάσματος συνέχεια…”(videos)

0

vouliΕκτός ελέγχου βγήκε για μια ακόμα φορά συνεδρίαση της Ολομέλεια της Βουλής με τον κ. Αδωνη Γεωργιάδη να κατηγορεί για δειλία των κ. Ηλία Κασιδιάρη και τον δεύτερο να του απαντά «είσαι τρελός… Γ..ω την Νέα Δημοκρατία».

Συγκεκριμένα, την σπίθα έριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς όταν κατήγγειλε ότι η κρατική τηλεόραση αποκλείει την Χρυσή Αυγή λέγοντας «να καταθέσω στο Σώμα ότι για μια και μοναδική φορά εκλήθη ο συναγωνιστής μας Ηλίας Κασιδιάρης στην ΝΕΤ για 12 λεπτά και έγινε ολόκληρο ζήτημα, παρενέβη το Μαξίμου και με εντολή απέκλεισαν τον εκπρόσωπο μας… αυτό το λέτε ελευθερία έκφρασης; Εκπροσωπούμε περίπου 500.000 συμπολίτες και δημοσκοπικά πάνω από 1 εκατομμύριο».
[media url=”http://www.youtube.com/watch?v=iW3Iyo2fJiw” width=”600″ height=”400″]
Διαφορετική άποψη όμως είχε ο κ. Αδωνης Γεωργιάδης, ο οποίος υποστήριξε ότι ο κ. Κασιδιάρης δεν παρέστη στην εκπομπή γιατί δεν επιθυμούσε να αναμετρηθεί με τον ίδιο!

Όπως ήταν φυσικό, η συγκεκριμένη «κατηγορία» προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του κ. Κασιδιάρη που φώναξε «τι είναι αυτά που λές! Είσαι τρελός;».
[media url=”http://www.youtube.com/watch?v=3yZl75r-pc0″ width=”600″ height=”400″]
Σε εκείνο το σημείο επιχείρησε να κατευνάσει τα πνεύματα ο πρόεδρος της Βουλής Θανάσης Νάκος με αποτέλεσμα να δεχθεί και αυτός τα πυρά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Παρά ταύτα ο κ. Νάκος βγήκε στην αντεπίθεση λέγοντας:
[media url=” http://www.youtube.com/watch?v=bsd1qCmgAr4″ width=”600″ height=”400″]
-Θ. Νάκος «προφανώς αστειεύεστε κ. Κασιδιάρη… απειλές εγώ δεν δέχομαι, αυτά να τα λέτε εκεί που ξέρετε, μην παίρνεις αυτό το ύφος σε εμένα»

-Ηλ Κασιδιάρης «μη μιλάς εσύ;»

-Θ. Νάκος «δεν έχω δικαίωμα να μιλήσω; Μου δίνετε εντολή; Εντολή θα μου δώσετε κ. Κασιδιάρη; Επικοινωνείτε με το περιβάλλον; Χρησιμοποιήσατε υβριστικές εκφράσεις, τον αποκαλέσατε τρελό… το μόνο που σας είπε ο κ. Γεωργιάδης είναι ότι κληθήκατε σε μια εκπομπή και δεν πήγατε. Θα απαντήσετε σε ένα λεπτό όπως λέει ο κανονισμός». Σε αυτό το σημείο όμως εμφανίστηκε στην αίθουσα η κυρία Βασιλική Κατριβάνου φωνάζοντας με αποτέλεσμα αγανακτισμένος ο κ. Νάκος να πεί: «Η κυρία με το παλτό τι θέλει τώρα;»

-Β. Κατριβάνου «Τι σημαίνει η κυρία με το παλτό; Είναι απαράδεκτη και υποτιμητική έκφραση. Θα το λέγατε αυτό σε έναν άνδρα; Δεν ξέρετε το όνομα μου; Είναι απαράδεκτος ο τρόπος σας» απάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Θανάσης Νάκος ζήτησε τελικά συγγνώμη χαρακτηρίζοντας άστοχη την έκφρασή του και ομολογώντας ότι δεν γνωρίζει ακόμα τα ονόματα όλων των βουλευτών αυτό όμως δεν απέτρεψε τον κ. Κασιδιάρη να φωνάξει από τα έδρανα «στην κυρία με το παλτό δώσατε τον λόγο… ε, βέβαια, αφού όλοι εδώ μέσα είστε παλτά»!

Σε εκείνο το σημείο «πετάχτηκε» και ο κ. Ιορδάνης Τζαμτζής σχολιάζοντας τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής με αποτέλεσμα ο δεύτερος εκτός ελέγχου να πει «Γ..ώ την Νέα Δημοκρατία».

Επίσης:

Μεταξουργείο ή Λεωφόρο Συγγρού στις καλές εποχές θυμίζει πλέον η Βουλή των Ελλήνων, με βουλευτές να επιτίθενται φραστικά ο ένας στον άλλον.

Ένα ακόμη θερμό επεισόδιο είχαμε μεταξύ δύο γυναικών βουλευτών, το οποίο συζητείται τις τελευταίες ώρες ιδιαίτερα.

Πρωταγωνίστριες ήταν η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη και η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή.

Η αντιπαράθεση των δύο γυναικών ξεκίνησε από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, όταν το προεδρείο δεν έδωσε το λόγο στο βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, το μέρος του οποίου πήρε η κυρία Μακρή. Από την πλευρά της, η κυρία Βούλτεψη τάχθηκε υπέρ του προεδρείου.

Βγαίνοντας από την αίθουσα της Ολομέλειας, η κυρία Μακρή εκτόξευσε προς τη συνάδελφό της: «Ξέρουμε ποιος ήταν ο πατέρας σου». Η κυρία Βούλτεψη την ακολούθησε, απαντώντας της: «Δεν θα μου πεις, ρε τσόκαρο, ποιος ήταν ο πατέρας μου».

Το επεισόδιο συνεχίστηκε στους διαδρόμους της Βουλής, με τις δύο γυναίκες να αντιδικούν σε υψηλούς τόνους -ακούστηκαν σε όλη τη Βουλή- αναγκάζοντας υπαλλήλους και δημοσιογράφους να βγουν στους διαδρόμους, για να δουν τι συνέβαινε.

Άντε και εις ανώτερα…

 

Προηγούμενο άρθροΕΛΛΑΣ: Θέλουν επενδύσεις… αλλά είναι ανίκανοι να ρυθμίσουν τα απλά!!!
Επόμενο άρθροΒ.Βέττος: «Η πολιτική του Ξεκατινιάσματος ΚΑΙ η Νεολαία μας»!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.